fbpx

APK Veghel

De jaarlijkse APK van uw auto laat u uitvoeren bij Hyundai van der Heijden in de buurt van Veghel. Hier werken ervaren keurmeesters die uw auto op alle wettelijk gestelde punten controleren en een overzichtelijk rapport opstellen. Zo weet u zeker dat u ook het komende jaar weer veilig de weg op gaat.

Dit is waar uw auto op wordt gecontroleerd tijdens een APK vlakbij Veghel

Als u uw auto naar Hyundai van der Heijden in de buurt van Veghel voor een APK brengt, wordt uw auto op een aantal belangrijke punten gecontroleerd. Deze zijn onder te verdelen in drie onderdelen, namelijk:

  • Verkeersveiligheid: bij dit onderdeel wordt de algemene staat van de onderdelen van uw auto gecontroleerd. Denk hierbij aan de remmen, schokdempers, stuurinrichting en verlichting.
  • Milieu: Een steeds belangrijker onderdeel. Hier wordt gekeken of uw auto voldoet aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van de uitstoot van uitlaatgassen.
  • Registratie: Heeft u de juiste papieren? Bij dit onderdeel wordt onder andere het voertuigbewijs en de kilometerstand gecontroleerd.

 

Eenvoudig online een afspraak plannen op het moment dat het u uitkomt

Het inplannen van een afspraak hebben wij zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt. Via deze planner ziet u in een oogopslag welke dagen beschikbaar zijn en wanneer u langs kunt komen voor een APK bij onze garage in de omgeving van Veghel. Kies uw favoriete datum, geef de reden van bezoek aan en plan een afspraak. Wilt u iets vragen of uitgebreidere informatie over de APK bij ons in de buurt van Veghel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413-264889.