fbpx

Een apk uit laten voeren in Uden

Voor de apk van uw auto kunt u terecht Bij Autobedrijf van der Heijden in Uden, ongeacht merk en model. Wanneer u een afspraak maakt, zorgen wij dat u weer minimaal één jaar veilig op weg kunt. Wij beschikken over deskundige keurmeesters die de apk van uw auto uitvoeren. Bij deze keuring wordt uw auto getest op veiligheids- en milieueisen.

De apk is bij onze autogarage in Uden in goede handen

De apk die wij uitvoeren in onze werkplaats in Uden is een controle voor zowel personenauto’s als bestelbussen. Alles dient te voldoen aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Onze autogarage in Uden, nabij Gemert, is niet alleen het ideale adres voor de apk, maar u kunt er ook terecht voor reparaties en onderhoud. Zo weet u zeker dat u over een veilige auto beschikt die aan de eisen voldoet. Staat u onverhoopt toch langs de weg met autopech? Bel dan naar de Hyundai pechhulp en u wordt vlot geholpen.

Plan hier uw afspraak

Wilt u een apk plannen voor onze werkplaats in Uden? Klik dan op onderstaande button. Indien u nog vragen over onze diensten heeft, kunt u altijd bellen naar 0413-264889 of ons contactformulier invullen.