fbpx

Een auto kopen bij onze showroom in Uden

Een nieuwe auto kopen is iets wat u het liefst doet bij een specialist, zoals Hyundai van der Heijden in Uden. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod aan nieuwe Hyundai’s en occasions. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke auto, laat het ons weten en wij zoeken graag met u mee. Maak daarvoor een afspraak in onze auto showroom in Uden.

De auto van uw dromen kopen doet u bij onze garage in Uden

In onze auto showroom in Uden kunt u zowel een nieuwe auto als een occasion kopen. Wilt u een auto voor particulier of zakelijk gebruik? Heeft u behoefte aan een gezinsauto, SUV of geeft u de voorkeur aan een sportieve Hyundai uit de N-line serie? Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Als onderdeel van onze dienstverlening vertellen wij u graag meer over de modellen die wij in ons assortiment hebben. Onze verkopers van autobedrijf in de regio Gemert staan graag voor u klaar om u aan de hand van uw wensen een passend en deskundig advies te geven.

Schakel ons in voor onderhoud en reparatie van uw auto

Naast het feit dat u bij ons een nieuwe auto kunt kopen, kunt u in onze auto showroom in Uden voor nog veel meer diensten terecht. Zo schakelt u ons eenvoudig in voor reparatie en onderhoud van uw auto. U wilt uiteraard dat uw auto in topconditie is, zodat de kans op pech onderweg zo klein mogelijk is. Laat onze medewerkers ernaar kijken en u kunt met een gerust hart op pad!

Kom naar onze showroom

Wilt u graag een nieuwe auto kopen bij onze showroom in Uden? Wij zijn zes dagen per week geopend. U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend advies of proefrit. Kom gerust eens langs in onze showroom in Uden als u een auto wilt kopen. De koffie staat voor u klaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0413-264889.