fbpx

Een auto kopen bij een specialist nabij Veghel

Als u een auto wilt kopen, gaat u naar een autogarage in de omgeving van Veghel waar het personeel ook echt met u meedenkt. Wij staan graag voor u klaar. Hyundai van der Heijden heeft zowel nieuwe als tweedehands auto’s in het wagenpark. Doordat wij al ruim 40 jaar actief zijn in de autobranche, kunnen we u een goed en deskundig advies geven. Geef uw wensen door en onze verkopers denken graag met u mee.

Wilt u een nieuwe of tweedehands auto kopen nabij Veghel?

Een auto kopen doet u natuurlijk bij een specialist, zoals onze autogarage in de buurt van Veghel. Wij beschikken over prachtige nieuwe auto’s, maar ook onze occasions zijn de moeite waard. Elke tweedehands auto is in perfecte staat. Een voordeel van het kopen van een tweedehands auto is natuurlijk dat de prijs lager ligt dan bij een nieuw model. Op onze website hebben wij een overzicht van onze occasions, zodat u een beeld heeft van de auto’s die wij verkopen. U bent van harte welkom in onze autogarage in Veghel voor een vrijblijvend gesprek of voor het maken van een proefrit.

Ook voor auto onderhoud kunt u bij ons terecht

Bij onze autogarage nabij Veghel kunt u voor nog veel meer diensten terecht dan alleen het kopen van een auto. Wij verzorgen namelijk ook het onderhoud van uw auto. Laat een kleine of grote beurt uitvoeren, of een apk. Onze professionele monteurs stellen alles in het werk om uw rijplezier te optimaliseren.

Kom naar onze garage

Wilt u graag een auto kopen of bent u nieuwsgierig naar de diensten bij onze autogarage nabij Veghel? Kom dan gerust een keer langs bij onze showroom in Uden. Indien u nog vragen heeft, kunt u bellen naar het telefoonnummer 0413-264889.