fbpx

Autobedrijf in omgeving Gemert

Bij autobedrijf Hyundai van der Heijden, gevestigd in de buurt van Gemert, kunt u terecht voor tal van diensten. Hier koopt u een nieuwe auto of een occasion, laat u uw auto keuren of laat u uw auto repareren. Waarvoor u onze autogarage in de buurt van Gemert ook bezoekt, wij zorgen er altijd voor dat u de beste service ontvangt.

Bekijk het ruime aanbod nieuwe en gebruikte auto’s in ons autobedrijf nabij Gemert

Een nieuwe auto uitzoeken is een leuke, maar soms lastige situatie. Wilt u een nieuwe Hyundai of toch liever een occasion? En welke model auto wilt u? Als u langskomt bij onze autogarage in de buurt van Gemert, krijgt u deskundig advies van een van onze autospecialisten. U komt alles te weten over de beschikbare occasions die wij als autodealer nabij Gemert aanbieden en wij zorgen dat u altijd met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. Uiteraard staat de koffie altijd voor u klaar!

Profiteer van de diensten van onze autogarage in de buurt van Gemert

In ons autobedrijf in de omgeving van Gemert vindt u meer dan enkel nieuwe auto’s en occasions, u profiteert namelijk van een zeer uitgebreid dienstenpakket van ons als autodealer. Denk hierbij aan:

  • Onderhoud
  • APK
  • Schadeherstel
  • Lease en Private lease
  • Airco-service

Wilt u gebruikmaken van een van de bovengenoemde diensten van ons autobedrijf nabij Gemert? Plan dan direct zelf een afspraak via ons handige plansysteem. Zo kiest u zelf de datum en tijd die u uitkomt. Als erkend autodealer in de omgeving van Gemert vertellen wij u graag meer over onze occasions. Of het nu om een bedrijfsauto of personenauto gaat, wij denken graag met u mee!

Kom langs of bel voor meer informatie

Op onze website vindt u het aanbod aan nieuwe auto’s en occasions die wij als autodealer in de buurt van Gemert aanbieden. Echter, wanneer u langskomt in onze showroom in Uden kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wilt u eerst meer informatie of een bezoekafspraak vastleggen zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen? Bel dan naar 0413-264889 om met een van de medewerkers van onze autogarage nabij Gemert in contact te komen.