fbpx

Autobedrijf in de regio Veghel

Bij autobedrijf Hyundai van der Heijden, gevestigd nabij Veghel, vindt u werkelijk alles voor uw auto. Van een onderhoudsbeurt tot het repareren van een sterretje en van het maken van een proefrit tot de aankoop van een nieuwe Hyundai. Het is allemaal mogelijk! Zien wij u binnenkort in onze showroom te Uden?

Het autobedrijf nabij Veghel met een groot aanbod aan nieuwe auto’s en occasions

Wilt u een nieuwe auto wilt kopen bij de autodealer in Uden, nabij Veghel? Of bent u geïnteresseerd  in private lease of een van onze occasions? Ons team staat te allen tijde voor u klaar. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en gaan samen op zoek naar uw droomauto. Heeft u een groot gezin en wilt u uw kinderen genoeg zitruimte bieden of bent u voor uzelf op zoek naar een auto? Voor elke situatie en elk budget vinden wij de juiste auto.

Laat reparaties en onderhoud uitvoeren

Om jarenlang zorgeloos te rijden, zult u regelmatig uw auto moeten onderhouden. Zo blijft de conditie van uw auto optimaal en kunt u problemen tijdens het rijden voorkomen. Plan op tijd een kleine of grote beurt in bij ons autobedrijf in de omgeving van Veghel en bespaar op grote reparaties.

Kom langs in de showroom van de autodealer in Uden, omgeving Veghel

Al meer dan 35 jaar is ons autobedrijf in Uden officieel autodealer van het merk Hyundai voor de regio Veghel. We hebben hart voor het merk en beschikken over de nodige kennis. Ontwikkelingen houden we nauw in de gaten zodat wij u altijd van passend advies kunnen voorzien in ons autobedrijf nabij Veghel. Wat mogen wij voor u betekenen? Wij zien u graag binnenkort in onze showroom in Uden. Wilt u meer weten over onze dienstverlening als autodealer in de regio Uden en Veghel? Bel dan naar 0413-264889 of vul het contactformulier in.