fbpx

Autogarage Oss

Bij autogarage Hyundai van der Heijden vlakbij Oss schaft u een nieuwe auto aan, laat u uw auto onderhouden of laat u een APK uitvoeren. Door de jarenlange ervaring en het uitgebreide dienstenpakket vindt u hier gegarandeerd wat u zoekt.

Een splinternieuwe Hyundai of een occasion? U vindt ze in onze autogarage nabij Oss

Het uitkiezen van een nieuwe auto is altijd een leuke aangelegenheid. Of u nu gaat voor een splinternieuwe auto of voor een occasion, in onze autogarage in de buurt van Oss heeft u een ruime keuze. Daarnaast ontvangt u altijd het beste advies, zodat u zeker weet dat u een auto koopt die volledig aan uw wensen voldoet.

Laat de APK uitvoeren door een specialist in de buurt van Oss

Onze bedrijfsnaam is dan wel Hyundai van der Heijden, maar dat betekent niet dat u enkel met dit merk auto een APK laat uitvoeren in onze autogarage in de buurt van Oss. Wij voeren namelijk een APK uit aan elke auto in regio Oss, ongeacht het merk of model. Tijdens de keuring wordt uw auto op de wettelijk gestelde punten getest, zodat u weer een jaar veilig kunt rijden. Blijken er risico’s of onderdelen die vervangen moeten worden? Geen probleem. Doordat wij een uitgebreid dienstenpakket bieden, zijn wij in staat om elke reparatie voor u uit te voeren.

Een afspraak heeft u zo gemaakt

Wilt u een nieuwe auto kopen, een APK laten uitvoeren of uw auto laten repareren bij onze autogarage vlakbij Oss? Plan eenvoudig een afspraak op het moment dat het u uitkomt via onze handige planner. Heeft u een vraag of wilt u telefonisch de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413-264889.