fbpx
Hyundai Garanties

Onbezorgd op weg in binnen- en buitenland

Garantie

Hyundai biedt:

  • 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking;
  • Gratis 24-uurs hulp bij pech onderweg: Hyundai mobiliteitsgarantie waar dan ook in Europa;
  • Kosteloze inspectie van uw auto in het voor- en najaar.

Alle nieuwe modellen van Hyundai worden geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking! En u kunt zelfs kiezen voor verlengde Garantie. De garantietermijn kan tegen betaling uitgebreid worden tot maximaal 7 jaar.

Geen kilometerbeperking

De garantie die Hyundai biedt is niet alleen gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken, maar zit vooral in puur zorgeloos rijplezier. Iedere dag weer, voor iedereen die Hyundai rijdt, ongeacht de hoeveelheid kilometers. Zoveel garantie ziet u maar zelden!

Let wel: de Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel zijn verkocht door een Erkend Hyundai Dealer aan een eindgebruiker. De Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is recentelijk gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel- en opslagtijd kan het voertuig onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Zie voor gedetailleerde voorwaarden het garantieboekje of raadpleeg uw Erkend Hyundai Dealer.