fbpx

De nieuwe Hyundai BAYON

nu in de showroom
De nieuwe Hyundai Bayon

Klaar voor een nieuw perspectief

De nieuwe Hyundai BAYON oogt aan de buitenkant als een compacte SUV maar is aan de binnenzijde enorm ruim. De auto is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie.

BAYON brengt meer stijl, ruimte en veiligheid in zijn segment

De nieuwe Hyundai BAYON is het nieuwste en kleinste lid van Hyundai’s groeiende SUV-familie. Deze nieuwe SUV gaat voor onrust zorgen in zijn segment, met zijn gestroomlijnd design, ruime interieur en veel slimme technologie – zoals zijn mild hybrid-aandrijflijn en een lange lijst van slimme veiligheids- en connectiviteitsvoorzieningen.

Stijlvolle SUV.

Deze compacte, wendbare en slanke SUV onderscheidt zich met zijn stijl, de hightech details en het strakke uiterlijk. Deze kenmerken tillen hem boven zijn concurrenten uit.

 

 

De rijveiligheid van de Hyundai Tucson.In zijn klasse de beste veiligheid.

U kunt genieten van meer veiligheid en gemoedsrust met een omvangrijk pakket van geavanceerde veiligheidssystemen – waarvan vele al tot de standaarduitrusting behoren.

 

 

Interieur- en bagageruimte.

Of je nu op vakantie gaat of onderweg bent, je zult genieten van het comfort en de bagage- en bergruimte in het interieur. De hoge zitpositie draagt bij voor een veilig en stoer SUV-gevoel.

Interesse?

Bezoek onze showroom

Liessentstraat 2a
5405 AG Uden
ma t/m do: 9:00 –  18:00
vrijdag: 9:00 – 20:00
zaterdag: 9:00 – 17:00

Vraag een brochure aan voor de Hyundai KONA Electric.

Vraag brochure aan van de Hyundai BAYON.

Vraag een offerte aan voor de Hyundai KONA Electric.

Offerte met inruilaanbod

Maak een proefrit met de Hyundai BAYON.

Ervaar zelf de Hyundai Bayon

Onderscheidend design

Met de scherpe lijnen en bijzondere vormen onderscheidt de nieuwe BAYON zich van de massa. Zijn unieke, zelfverzekerde en krachtige lijnen en de pijlvormige koplampen zijn een zinderende ontdekking van Hyundai’s designtaal Sensuous Sportiness. Dit is bepaald door de harmonie van proporties, architectuur, vormgeving en technologie.

De voorkant.

De pijlvormige koplampen, de brede grille, de gestroomlijnde luchtinlaat en de smalle verlichtingsunits een de bovenzijde geven de voorkant een unieke uitstraling.

De voorkant van de Hyundai Bayon.
De zijkant van de Hyundai_bayon.

De zijkant.

Aan de zijkant trekt de dynamische schouderlijn het oog naar de opvallende grafische details, de krachtige gevormde C-stijlen en de sportieve wigvorm.

De achterkant.

De pijlvormige achterlichten zijn gesitueerd op de uiterste hoeken van de carrosserie. Ze zijn met een smalle accentlijn met elkaar verbonden. Hierdoor wordt de breedte van de auto benadrukt.

De achterkant van de Hyundai Bayon.

Verfrissend ruim

De ontwerpers hebben een moderne sfeer geschapen in de nieuwe BAYON. Dit door onder meer het passagierscomfort te maximaliseren en de bagageruimte te vergroten. De portieren omarmen op elegante wijze het dashboard. De vormen van de portieren passen perfect bij het instrumentenpaneel en de LED-verlichting zorgt voor een subtiel maar verfijnd blauw accent in de cockpit.

Uitstekend comfort en zicht

Je kan genieten van de hoge zitpositie waar comfort hand-in-hand gaat het het design. Het in- en uitstappen en het plaatsnemen in de hoogwaardige stoelen is prettig en gemakkelijk.

 

 

Het dashboard is strak en stijlvol

De horizontale lamellen geven het prominente dashboard een stijlvolle uitstraling. Ze accentueren het gladde en brede design.

 

 

Een sportief vierspaaks stuurwiel

Met het multifunctionele stuurwiel behoud je de controle en blijf je in contact via de bedieningsknoppen.

 

 

Dubbele schermen in het instrumentenpaneel

Met een 10,25-inch instrumentenpaneel en het 10,25-inch multimediascherm wordt optimale gebruiksvriendelijkheid verkregen. Dit wordt versterkt door een spilt screen-functie. De auto krijgt hiermee een elegante hightech look.

Maak een proefrit met de Hyundai BAYON.

Nu in de showroom

Klaar voor deze nieuwe SUV? De BAYON is de crossover SUV die compact oogt, maar verrassend ruim is. Ervaar het zelf en plan direct een proefrit.