fbpx

Een van de eerste Hyundai-dealers van Brabant

Een Hyundai aanschaffen doet u natuurlijk bij een van de meest deskundige Hyundai-dealers van Brabant. Hyundai van der Heijden, gevestigd in Uden, is al ruim 35 jaar een officiële dealer van zowel personenauto’s als bedrijfswagens van dit innovatieve Zuid-Koreaanse merk. Wij beschikken hierdoor over veel ervaring en technische kennis van deze auto’s. Dit biedt ons de mogelijkheid om u op professionele wijze van dienst te zijn.

Een Hyundai koopt u bij een van de klantvriendelijkste Hyundai-dealers van Brabant

De keuze voor een Hyundai is een keuze voor kwaliteit. Hyundai van der Heijden heeft zowel nieuwe auto’s als occasions in het assortiment staan. Wanneer u een Hyundai aanschaft bij een van de meest professionele Hyundai-dealers van Brabant, profiteert u bovendien ook van de allerbeste service. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide dienstverlening. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Maak online een afspraak

Wilt u graag een bezoek brengen aan een van de eerste Hyundai-dealers van Brabant? Kom dan eens langs bij ons autobedrijf in Uden. U maakt eenvoudig een afspraak via onze planner. Heeft u verder nog vragen over ons aanbod of onze dienstverlening? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0413-264889.