fbpx

De Hyundai i10 N-line

Ervaar de extra sportieve uitvoering.

De Hyundai i10 N-Line – een bijzonder sportief statement

Leg de lat hoger met de Hyundai i10 N-Line uitvoering. Dit model heeft zeer opvallende designelementen. Behalve talrijke exclusieve designdetails biedt de Hyundai i10 N-Line ook een bijzonder sportieve rijervaring met de 1,0-liter T-GDi driecilinder turbobenzinemotor met 74 kW (100 pk) vermogen.

Exterieur

Dynamisch en assertief, vanuit elk perspectief

Al bij de eerste oogopslag is het autosport-DNA van Hyundai te herkennen. Zijn toch al aantrekkelijke uiterlijk is verder verfraaid met een speciale grille en speciale bumpers in N-Line design. Daarmee heeft de auto een dynamische uitstraling die doet denken aan de Hyundai i30 N-Line. De exclusieve lichtmetalen 16-inch N-Line velgen en de LED-dagrijverlichting accentueren het onderscheidende design en de sportieve looks van deze speciale uitvoering.

De wegligging van de Hyundai i10 N-Line.
Hyundai i10 N Line velgen.

Stoere velgen

De lichtmetalen 16-inch velg ‘N-Line’ trekt de aandacht. Deze velg is speciaal ontwikkeld voor de Hyundai i10 in N  Line uitvoering.

Een energieke voorzijde

De assertief vormgegeven voorzijde van de Hyundai i10 N-Line is voorzien van een sportieve bumper met skidplate en een unieke N-Line design grille met rode accenten.

Hyundai i10 N-Line grille.
Hyundai i10 N Line voorlampen.

Exclusieve verlichting

De diagonale LED-dagrijverlichting (DRL) maakt zowel overdag als ’s nachts een krachtige, sportieve indruk.

De Hyundai i10 N-Line heeft mooie rode accenten

De unieke X-vormige C-stijl draagt een rood i10-logo. Nóg een aanwijzing dat deze uitvoering van de i10 een heel sportief karakter heeft.

Ervaar zelf de Hyundai i10 N-Line

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Ook de binnenzijde van de Hyundai i10 N-line straalt sportiviteit uit

Ga zitten in de i10 N-Line en je voelt direct zijn autosport-DNA. Het exclusieve stuurwiel met N-logo en de versnellingspook met N-logo worden fraai aangevuld door de rode ringen rond de ventilatieopeningen en het in zwart afgewerkte dashboard. De sportstoelen bieden extra steun voor wie graag sportief rijdt.

De binnenzijde van de Hyundai i10 N-Line.
Hyundai i10 N Line stuur.

Lederlook stuurwiel met N-logo

Het geperforeerd lederlook stuurwiel is afgewerkt met rood contraststiksel, heeft sportieve metalen spaken en is voorzien van een N-logo.

Versnellingspook met N-batch

De lederlook versnellingspook met N-logo is afgewerkt met sportieve metalen accenten, een rode bies en lederlook inzetten voor optimale grip en een nog sportiever gevoel.
Hyundai i10 N Line versnellingspook.
Hyundai i10 N-Line ventilatiesysteem.

Mooie rode accenten

Het interieur van de N-Line is voorzien van dynamische rode ringen rond de ventilatieopeningen en rood contraststiksel in de stoelbekleding.

Aluminium design pedalen

De sportief ogende pedalen verhogen de dynamische rijbeleving in de N-Line. Ze zijn gemaakt van geborsteld aluminium en voorzien van stroeve rubberen profielen voor een optimaal gevoel in het gaspedaal.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i10 N Line

Prestaties

Sportieve motor en sportief onderstel voor echte N Line prestaties

De Hyundai i10 N Line wordt aangedreven door de exclusieve 1.0 T-GDi-benzinemotor met 74 kW (100 pk). De krachtbron is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het sportieve onderstel met aangescherpte veerkarakteristiek (voor minder overhellen) zorgt voor een nog betere wegligging. Daarnaast is de stuurbekrachtiging aangepast voor een nog snellere respons en een intensiever contact met het wegdek.

De motor van de Hyundai i10 N-line.

De 100 pk turbobenzinemotor van de Hyundai i10 N-Line

De exclusieve 1,0-liter T-GDi driecilinder turbobenzinemotor in de i10 N-Line levert een vermogen van 74 kW (100 pk) bij 4.500 toeren per minuut.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.