fbpx

De Hyundai i10

De vernieuwde stadsauto!

Met de vernieuwde Hyundai i10 heb je een stijlvolle stadsauto.

De vernieuwde Hyundai i10 heeft een sportiever design dankzij het lage dak en de lange wielbasis. Zowel de projectiekoplampen als de LED-dagrijverlichting zijn opnieuw ontworpen en nieuwe connectiviteitsfuncties zorgen voor een aangenamere gebruikerservaring. In zijn vernieuwde outfit oogt deze topversie van de i10 nog sportiever dan hij al was.

Perfect voor kleine ruimtes en grote momenten

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Met zijn lengte van 3,67 meter en breedte van 1,68 meter combineert de Hyundai i10 compacte buitenmaten met veel interieurruimte. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt; de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Exterieur

Dynamisch en stijlvol

Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. Samen met de unieke X-vormige achterzijde maakt dat van de Hyundai i10 een echte blikvanger.

Unieke achterstijl

De lijnen van de zijruiten lopen in een vloeiende lijn door naar de unieke X-vormige achterstijl. Dit unieke detail kenmerkt de Hyundai i10.

Getinte zijruiten

De getinte achterste zijruiten bieden privacy en helpen bij zonnig weer de temperatuur in de auto laag te houden.

Hyundai i10 sportieve lijnen.

Sportieve lijnen

De zijkant van de Hyundai i10 valt op door de sportieve lijnen. De flanken zijn zo gevormd dat de inzittenden genieten van heel veel binnenruimte. 

Ervaar zelf de Hyundai i10

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Het interieur heeft ruimte en stijl

Het stijlvolle, ruime interieur van de Hyundai i10 kent verfijnde patronen, frisse structuren en heeft de nieuwste technologie. Het dashboard en de deurpanelen met een opvallende driedimensionale honingraat-structuur zorgen voor een sportieve uitstraling. De ronde ventilatieopeningen verbinden het dashboard met de deurpanelen en maken het interieur optisch breder en ruimer. Ze leiden het oog als vanzelf naar het riante opbergvak in de portieren en boven het dashboardkastje.

 

Hyundai i10 stoelen.

8-inch kleuren- touchscreen.

De Hyundai i10 houdt jou connected met het grootste scherm in dit segment en geavanceerde connectiviteit, ongeacht waar je bent. Het nieuwe 8-inch touchscreen toont met nieuwe technologieën de inhoud van je smartphone.

Connectiviteit

Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten

Bedien de functies van je Hyundai i10 via je mobiele telefoon – of gewoon met je stem: Hyundai Bluelink maakt het rijden nog makkelijker, prettiger en comfortabeler. Bij het optionele navigatiesysteem is een vijfjarig abonnement op LIVE Services gratis. Deze dienst geeft je in real-time actuele informatie over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), Bezienswaardigheden, tankstations en prijzen, parkeergelegenheden en tarieven en Hyundai-dealervestigingen.

Op afstand ontgrendelen

Ben je vergeten je Hyundai i10 af te sluiten? Maak je geen zorgen, de i10 laat het je weten door via de Bluelink-app een pushbericht naar je smartphone te sturen. Vervolgens kun je de auto via die app, na het invoeren van een pincode, met slechts een druk op de knop alsnog vergrendelen.

Bestemming versturen

Is je Hyundai i10 uitgerust met een navigatiesysteem, dan kun je via de Bluelink-app je bestemming opzoeken terwijl je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert vervolgens met het navigatiesysteem in je Hyundai i10 en je route wordt geladen. Zo kun je vertrekken wanneer jij dat wilt.

Auto terugvinden

Je auto geparkeerd, maar weet je niet meer waar? Geen probleem. De ‘Find my car’-functie in de Bluelink-app toont je de exacte (parkeer)locatie van de auto.

Inbraakalarm

Bluelink houdt altijd een oogje in het zeil. Als iemand probeert in te breken in jouw Hyundai i10 – het slot is beschadigd en een portier is geopend – dan stuurt de Bluelink-app direct een waarschuwingsbericht naar je mobiele telefoon.

Diagnose auto

Voor extra gemoedsrust kun je op afstand via de Bluelink-app op je smartphone een diagnose van de auto opvragen. De voertuigdiagnose geeft informatie over onder meer de bandenspanning, eventuele gebreken, de airbags en het remsysteem.

De staat van je auto

Benzine nodig? Kijk in de Bluelink-app om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Je kunt ook op elk gewenst moment op afstand de status van je auto checken op je mobiele telefoon: wat is de resterende actieradius, zijn de portieren dicht en vergrendeld, is de achterklep (af)gesloten?

Prestaties

Efficiënte aandrijflijnen

De Hyundai i10 is leverbaar met de 1,0-liter MPi-driecilinder benzinemotor met 49 kW (67 pk) vermogen en 96 Nm koppel. Idle Stop and Go (ISG) is standaard; het schakelt de motor automatisch uit wanneer de auto tot stilstand komt en zorgt daarmee voor een lager verbruik, minder CO2-uitstoot en nog meer efficiency. Je hebt de keuze uit een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een vijftrapsautomaat. 

1.0 MPi

1.0 T-GDI

1.0 MPi-benzinemotor

De driecilinder benzinemotor met multipoint-brandstofinspuiting met 49 kW (67 pk) vermogen en 96 Nm koppel is standaard voorzien van Idle Stop and Go (ISG): het schakelt de motor automatisch uit wanneer de Hyundai i10 tot stilstand komt, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

1.0 T-GDI-benzinemotor

De exclusieve 1,0-liter T-GDi driecilinder benzinemotor met 74 kW (100 pk) en 172 Nm aan koppel is voorbehouden aan de Hyundai i10 in N Line-uitvoering. Deze krachtbron is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Geautomatiseerde vijfversnellingsbak

De geautomatiseerde vijfversnellingsbak combineert het eenvoudig en ontspannen rijden van een automaat met een hogere efficiëntie.

Minder brandstof

Geniet van een laag brandstofverbruik dankzij de elektronisch geoptimaliseerde schakelmomenten en een hoge mechanische efficiency. Je verliest geen vermogen door inefficiënt schakelen.

Meer gemak

Koppelen en schakelen doet de geautomatiseerde versnellingsbak voor je. Dus geen gedoe in druk verkeer, want je bent niet meer continu in de weer met koppelingspedaal en versnellingspook.

Rij zoals je zelf wil

Heb je liever zelf de controle? In de handmatige modus kun je zelf bepalen wanneer je schakelt, zonder het koppelingspedaal te hoeven bedienen.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i10.

Energy Regeneration System (ERS)

Als je tijdens het rijden het gaspedaal loslaat terwijl de versnelling ingeschakeld is, dan genereert de remmende werking van de motor kinetische energie. Die energie wordt omgezet in elektriciteit en opgeslagen in de accu. Door met die energie de motor te ondersteunen, wordt minder brandstof verbruikt en minder CO2 uitgestoten.

Comfort

Leef groot en geniet van flexibiliteit

De Hyundai i10 is een ruime, veelzijdige stadsauto. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Veel bagageruimte

De kofferbak is met zijn 252 liter inhoud niet alleen een van de grootste in het segment, maar ook een van de flexibelste. Klap de gedeelde rugleuning van de achterbank met één hand neer voor maximaal 1.050 liter aan bagageruimte.

Hyundai i10 stoelen.

4 of 5 zitplaatsen

Met meer interieurruimte dan je van een compacte auto verwacht, is de Hyundai i10 voorbereid op alles wat je in het dagelijkse leven te wachten staat. Kies voor de versie met vier of met vijf zitplaatsen. Dankzij de lange wielbasis hebben inzittenden altijd genoeg ruimte.

Achteruitrij­camera

Achteruitrijden was nog nooit zo eenvoudig. Zodra je achteruitrijdt, gaat de camera aan en krijg je in beeld wat er achter je gebeurt.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

Witte uitvoering van de Hyundai i10.

De overtref­fende trap van de Hyundai i10 is de N-line.

De i10 is van zichzelf al een sportieve auto, maar het kan nóg sportiever. Maak kennis met de i10 in speciale N Line-uitvoering. Stoerder, sneller en indrukwekkender gaat een compacte auto niet worden. Zijn exclusieve 1,0-liter T-GDi driecilinder benzinemotor met een vermogen van 73,5 kW (100 pk) en 172 Nm aan koppel is gecombineerd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.