fbpx

De Hyundai i10

Een stijlvolle stadsauto!

Met de Hyundai i10 heb je een stijlvolle stadsauto.

In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die het doen. Zoals de Hyundai i10. Met zijn frisse, expressieve design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een stijlvolle stadsauto. Die je de ruimte en flexibiliteit biedt voor grootse ambities. Go Hyundai

Auto die makkelijk manoeuvreert.

De i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Met zijn lengte van 3,67 meter en breedte van 1,68 meter combineert de Hyundai i10 compacte buitenmaten met veel interieurruimte. Ongeacht of je op zoekt bent naar een parkeerplaats of alle spullen wil meenemen voor een weekendje weg; de Hyundai i10 is flexibel en ruim.
 

Stijl in overvloed

Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. De Hyundai i10 is samen met de unieke X-vormige achterstijl een echte eyecatcher.

Altijd connected

Met het 8-inchscherm en de geavanceerde connectiviteit dankzij Bluelink, Apple CarPlay™ en Android Auto™ (voorbereiding) blijf je makkelijk connected. Met Hyundai Bluelink kun je de Hyundai i10 bedienen met je smartphone of via online stemherkenning met je stem.

Super veilig

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen, heeft de i10 een van de meest uitgebreide actieve veiligheidspakketten in zijn klasse.

Ervaar zelf de Hyundai i10

Vraag vandaag een proefrit aan.

De Hyundai i10 met mooie strepen.

Hyundai i10: Ontdek de inspiratie achter het design.

De buitenzijde van de Hyundai i10 is geïnspireerd op een atleet in topconditie. Daardoor oogt hij krachtig, terwijl hij tegelijkertijd maximale interieurruimte biedt. De opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen geven de Hyundai i10 een mooie technische uitstraling. In het interieur hebben de ontwerpers een fraaie balans gevonden tussen de atletische stijl, gebruiksgemak en ruimte.

Gedurfd design

Met zijn vloeiende lijnen en sterke contrasten trekt de Hyundai i10 meteen de aandacht. De brede, glanzend zwarte grille en de dynamisch gevormde koplampen maken een sportieve eerste indruk. De ronde vorm van de dagrijverlichting is een verwijzing naar eerdere versies van de Hyundai i10. Het stijlvolle, ruime interieur biedt de nieuwste multimediatechnologie. Strakke, technische designs van sportkleding omringen je en alles ziet er strak en modern uit. Kom naar onze showroom en bekijk ‘m zelf: Liessentstraat 2A, 5405 AG in Uden.

De Hyundai i10 heeft een prachtige uitstraling.

Stoere grille.

De brede zwarte Cascade-grille benadrukt de breedte van de auto.

Lichtmetalen velgen.

Voltooi het sportieve uiterlijk van de nieuwe Hyundai i10 met nieuw ontworpen lichtmetalen velgen voor een extra dynamische uitstraling. De velgen zijn verkrijgbaar in 14- en 16-inch.

Onderscheidende kop­lampen

De Hyundai i10 onderscheidt zich direct met zijn dynamisch gevormde koplampen en ronde LED-dagrijverlichting.

Het bovenaanzicht van de Hyundai i10.

Ruimte en klasse

Het stijlvolle, ruime interieur van de Hyundai i10 kent verfijnde patronen, frisse structuren en heeft de nieuwste multimediatechnologie. Het dashboard en de deurpanelen met een opvallende driedimensionale honingraatstructuur zorgen voor een sportief uiterlijk. De ronde ventilatieopeningen verbinden het dashboard met de deurpanelen en maken het interieur optisch breder en ruimer. Ze leiden het oog als vanzelf naar het riante opbergvak in de portieren en boven het dashboardkastje. U mag kiezen uit drie kleurencombinaties om je perfecte interieur samen te stellen.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i10.

Volop laadruimte in de Hyundai i10.

8-inch kleuren- touchscreen.

De Hyundai i10 houdt jou connected met het grootste scherm in dit segment en geavanceerde connectiviteit, ongeacht waar je bent. Het nieuwe 8-inch touchscreen toont met nieuwe technologieën de inhoud van je smartphone.

Comfort van stoelverwarming

Met meer interieurruimte dan je van een compacte auto verwacht, is de i10 voorbereid op jouw dagelijks leven. Kies voor vier of vijf zitplaatsen. Mede passagiers hebben voldoende zitruimte dankzij de lange wielbasis. Voorin kunnen passagiers genieten van stoelverwarming. Ze zijn snel op temperatuur voor optimaal comfort.

Stijlvolle ronde ventilatie­openingen

De ronde ventilatieopeningen verbinden het dashboard met de deurpanelen en maken het interieur optisch nog wat breder en ruimer.

De Hyundai i10 heeft stoeverwarming voorin.
Het dashboard van de Hyundai i10.

Verwarmbaar stuurwiel

Geen koude handen in de winter. Het verwarmbare stuurwiel is bovendien voorzien van ergonomisch geplaatste knoppen, zodat je de diverse functies veilig kunt bedienen terwijl je onderweg bent.

3,5-inch LCD-instrumentenpaneel

Alle informatie is goed leesbaar via het LCD-instrumentenpaneel, dat handig is geplaatst tussen de snelheidsmeter en de toerenteller.

Het dashboard heeft een moderne look.

In het dashboard met de opvallende driedimensionale honingraatstructuur zorgen de ronde ventilatieopeningen voor een strakke en moderne look.

Het interieur van de Hyundai i10.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

De overtref­fende trap van de Hyundai i10 is de N-line.

De i10 is van zichzelf al een sportieve auto, maar het kan nóg sportiever. Maak kennis met de i10 in speciale N Line-uitvoering. Stoerder, sneller en indrukwekkender gaat een compacte auto niet worden. Zijn exclusieve 1,0-liter T-GDi driecilinder benzinemotor met een vermogen van 73,5 kW (100 pk) en 172 Nm aan koppel is gecombineerd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.