fbpx

De Hyundai i20 N-line

Ervaar hem zelf.
De nieuwe Hyundai i20 N-line.

De Hyundai i20 N-Line – de meest dynamische i20.

Geef anderen het nakijken met de Hyundai i20 N-Line. Deze Hyundai i20 is het toonbeeld van dynamische sportiviteit met zijn op sportiviteit gerichte interieur en opvallend vormgegeven details in het exterieur. En dat doet niets af aan de efficiency en veiligheid.

Hier ziet u de Hyundai i20 N-Line in actie

Exterieur

Sportief design met esthetische kwaliteiten

De Hyundai i20 N-Line is ontworpen met een krachtige, dynamische uitstraling. Hij is voorzien van een opvallende, nieuwe voorbumper, een indrukwekkende grille met structuur en een ranke achterbumper die de auto niet alleen nog mooier maakt, maar ook de aerodynamica verbetert. Maak hem helemaal de jouwe met een keuze uit negen onderscheidende kleuren en een optionele contrasterende kleur voor het dak.

Hyundai i20 N line vooraanzicht.

Op de autosport geïnspireerd front

De specifieke voorbumper van de Hyundai i20 N-Line omvat een karakteristieke, grijze lijn onder de grille met een fraaie oppervlaktestructuur.

Een energieke achterzijde

De sportieve vormgeving van de Hyundai i20 N-Line loopt helemaal tot de achterzijde door. Daar leiden de aflopende lijnen van de carrosserie het oog naar de stoere dubbele uitlaat.

Hyundai i20 N Line achteraanzicht.

N-line logo

Het iconische N-Line logo dat rechtsvoor op de grille is gemonteerd, accentueert het sportieve karakter van de auto.  

Ervaar zelf de Hyundai i20 N-Line

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Expressief en absoluut opwindend

Geniet van de sfeer van autosport: de Hyundai i20 N-Line toont overal in het interieur zijn heldere, strakke lijnen, metalen details en exclusieve rode N-Line accenten.

Hyundai i20 N-line interieur.
Het stuurwiel van de Hyundai i20 N line.

Lederlook stuurwiel met N-batch

Het lederlook stuurwiel, dat exclusief voor de N-Line is ontworpen, biedt je handen optimale grip en controle over je auto.

Versnellingspook met N-batch

De lederlook versnellingspook van de Hyundai i20 N Line is voorzien van een speciaal ontworpen knop, met contrasterend stiksel, rode accenten en de N-batch.
Hyundai i20 N Line versnellingspook.

Stoere pedalen

Deze pedalen zien er niet alleen dynamisch uit, ze geven je met hun stroeve rubberen profielen extra zelfvertrouwen en controle.

Hyundai i20 N Line pedalen.
Hyundai i20 N-line handrem.

Opvallend stiksel

Het opvallende rode stiksel komt overal in terug: van de N-Line stoelbekleding tot aan die van de handrem. Het is een verwijzing naar het sportieve karakter van de Hyundai i20 N Line.

Sportieve N-Line stoelen

De sportieve N-Line stoelen zijn voorzien van grotere zijwangen op de zitting en de rugleuning om je maximaal comfort én controle te bieden.

De stoelen van de Hyundai i20 N-line.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i20 N-Line

De Hyundai i20 N-line ziet er zeer sportief uit.

Prestaties

Verfijnde aandrijflijnen: snellere reactie en hogere efficiency

Wie zegt dat je het niet allemaal kunt hebben? De motoren voor de Hyundai i20 N-Line bieden meer dan genoeg kracht zonder dat dat ten koste gaat van de efficiency. Geniet van de ultieme N-Line ervaring met de krachtige 1.0 T-GDI-benzinemotor. Die is verfijnd, reageert alert op het gaspedaal en levert zowel opwindende prestaties als een aanzienlijke besparing op het verbruik dankzij de 48-volt mild hybrid-technologie.

1.0 T-GDI 48V (100 pk)

1.0 T-GDI 48V (120 pk)

1.0 T-GDI-motor met 100 pk

De driecilinder 1.0 T-GDI-benzinemotor is ontwikkeld om het sportieve karakter van de nieuwe Hyundai i20 N Line tot leven te brengen. Met een vermogen van 74 kW (100 pk) en de nieuwe 48V mild hybrid-technologie rijdt de i20 met deze krachtbron net zo plezierig als hij eruitziet.

1.0 T-GDI-motor met 120 pk.

Deze krachtiger versie van de driecilinder 1.0 T-GDI-benzinemotor heeft precies het juiste karakter voor de sportieve rijbeleving die de Hyundai i20 N Line belooft. Met 88 kW (120 pk) en de 48-volt mild hybrid-technologie levert deze krachtcentrale nog betere reacties op het gaspedaal en een krachtig uitlaatgeluid.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.