fbpx

De Hyundai i20

De veiligste auto in zijn segment.
De nieuwe Hyundai i20.

De Hyundai i20 staat klaar voor jou

De geheel nieuwe Hyundai i20 is het eerste model van Hyundai in Europa dat is ontworpen volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Maar niet alleen daarmee zet de dynamische en onderscheidende i20 een nieuwe norm in het compacte segment. Hij is namelijk ook uitgerust met heel veel slimme technologie. Zoals de beste connectiviteitsfuncties in zijn klasse en een reeks hightech comfortvoorzieningen. En niet te vergeten: de nieuwe i20 biedt ook de beste veiligheidssystemen in zijn segment.

Ontworpen om op te vallen.

Sportief, elegant en schitterend om te zien. Het dynamische silhouet van de nieuwe Hyundai i20 trekt van iedereen de aandacht, want zijn carrosserie is compleet nieuw ontworpen.

Veilig op pad.

Het uitgebreide pakket veiligheidsvoorzieningen is ontwikkeld om het verkeer veilig te maken voor iedereen: voor jou, je passagiers en alle andere weggebruikers zoals de voetgangers en fietsers.

Met jou in verbinding.

Geniet van de slimme connectiviteit en het comfort van de nieuwe Hyundai i20. Zelfs met je stem kan je diverse functies van de auto bedienen.

Ervaar zelf de Hyundai i20

Vraag vandaag een proefrit aan.

Hyundai i20: Stijl van een nieuwe generatie

Een eerste indruk kan je maar een keer maken – daarom heeft Hyundai een van hun succesvolste modellen verder verbeterd en voorzien van een compleet nieuw en opvallend design. De nieuwe Hyundai i20 is het eerste model in Europa volgens de nieuwe designtaal van het merk: Sensuous Sportiness. Het resultaat? Een auto die er net zo goed uitziet als hij rijdt. Met een moderne, dynamische carrosserie waarmee je je onderscheidt.

De zijkant van de Hyundai i20.

Dynamische lichtsignatuur

De brede LED-koplampen zijn dynamisch geaccentueerd met de scherpe lijnen van de dagrijverlichting. Daarmee wordt optisch een verbinding gelegd met de achterzijde van de nieuwe Hyundai i20.

De voorzijde van de Hyundai i20.

Sportieve en stijlvolle voorzijde

Het kenmerkende front is voorzien van prominente luchtinlaten en een indrukwekkende nieuwe grille met een ruitvormig rasterwerk.

De achterzijde van de Hyundai i20

Uniek verlichtingsdesign

Over de gehele breedte van de achterklep strekken de Z-vormige LED-verlichtingsunits zich optisch uit en zorgen voor een unieke uitstraling.

Interesse in een auto met Sensuous Sportiness?

Laat je verwonderen door dit mooie model. Kom naar onze showroom: Liessentstraat 2A, 5405 AG in Uden.

Bluelink met de Hyundai i20.

Echte schoonheid zit vanbinnen

De nieuwe Hyundai i20 is voorzien van een compleet nieuw interieur dat perfect past bij het design van de carrosserie. Met een bijzonder aantal opties die Hyundai aanbiedt, kunt u de auto helemaal naar uw persoonlijke smaak aanpassen. 

Keuze uit bekleding

U kan kiezen uit diverse bekleding. Kiest u voor een tijdloos klassiek interieur of wilt u bekleding met verticale patronen die het sportieve karakter van de Hyundai i20 accentueren.

Neonverlichting in de Hyundai i20.

LED-verlichting

Zelfs een rit is de avond/nacht maakt u met plezier. De subtiele LED-verlichting zet je reis door het duister in een aangenaam licht schijnsel.

Comfortabel achterin zitten

Sportiviteit en comfort gaan hand in hand in de nieuwe Hyundai i20. De auto heeft zitplaatsen met hoogwaardige bekleding. Daarmee gaat u comfortabel op reis.

De volgende generatie. Nu.

Revolutionair nieuw ontwerp gaat hand in hand met de beste veiligheid in het segment. State-of-the-art connectiviteitsvoorzieningen houden je connected terwijl je onderweg bent. Nieuwe motor- en transmissieopties zorgen voor een verfijnde en duurzame rijervaring. De nieuwe Hyundai i20 zet de nieuwe standaard in zijn segment, met de slimste technologie en zijn sportieve DNA.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i20.

Bluelink met de Hyundai i20.

In verbinding met je nieuwe Hyundai 120

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van je smartphone terwijl jij je aandacht op de weg gericht houdt – helemaal draadloos.
 

Met de i20 rij je veilig!

Het pakket veiligheidsvoorzieningen van de nieuwe i20 is het beste in zijn segment. Veilig reizen voor iedereen.

Sportief én duurzaam

Kracht ontmoet efficiency met de gloednieuwe motoren, leverbaar met 48-volt mild hybrid-technologie.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

De hyundai i20 heeft veel laadruimte.