fbpx

De Hyundai i30 N-line

Ervaar hem zelf.

De Hyundai i30 N Line – nóg sportiever, voor jou.

Beleef de Hyundai i30 op een nog hoger niveau met de sportieve N-Line uitvoering. Exclusief ontwerp en een nog dynamischer weggedrag: super sportief met een stoere vormgeving!

Exterieur

Breed en brutaal

De Hyundai i30 N Line oogt met zijn brede grille en nieuwe achterbumper nog krachtiger, brutaler en dynamischer. De grille aan de voorzijde is afgeleid van het ontwerp van een straaljager. De openingen aan de zijkant van de voorbumper zijn voorzien van lamellen die de aerodynamica optimaliseren. En ook de nieuwe achterbumper draagt bij aan het dynamische karakter van de Hyundai i30 N-Line. 

Krachtige voorzijde

De onderzijde van de grille van de Hyundai i30 N-Line is groter en domineert de voorzijde. De krachtige uitstraling wordt versterkt door de dynamische koplampen.

Typische N-Line achterbumper

De brede diffusers maken een sportief statement, terwijl de mistachterlichten, die nu lager zijn geplaatst, het optische zwaartepunt dichter bij de grond brengen.

Mooie accenten

De Hyundai i30 NLine heeft 18-inch velgen die de auto nog opwindender maken,  op de flanken staat het N-Line-badge en de aerodynamische zwarte dakspoiler zorgt voor een derde remlicht.

Ervaar zelf de Hyundai i30 N-Line

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Klaar voor de sportieve rit

Zodra je plaatsneemt in de nieuwe Hyundai i30 N-Line, wil je het stuurwiel vastpakken en met je voeten de aluminium pedalen intrappen.

Het stuurwiel van de Hyundai i30 N-Line.

Lederlook stuurwiel met N-batch

Het lederlook stuurwiel, dat exclusief voor de N-Line is ontworpen, biedt je handen optimale grip en controle over je auto.

N Line- design stoelen

De N Line-design stoelen, voorin de auto, bieden optimale ondersteuning en maximaal comfort dankzij de elektrisch verstelbare lendensteunen en uitschuifbare zitting.
Mooie stoelen van de Hyundai i30 N-Line.

Versnellingspook met N-logo

De versnellingspook is voorzien van sportieve metalen accenten, een rode racelijn, N-logo en lederlook. Voor een nog sportiever autosportgevoel.

De versnellingspook van de Hyundai i30 N-Line.
De pedalen van de Hyundai i30 N Line.

Aluminium pedalen

Sportieve aluminium pedalen versterken de dynamische rijervaring in de Hyundai i30 NLine. Ze hebben een geborsteld oppervlak en zijn voorzien van rubberen profielen voor een goede controle.

Rood stiksel

Het rode contraststiksel op de stoelen, het stuurwiel, de middenconsole en de versnellingspook accentueren het sportieve karakter van de Hyundai i30 N-Line.

Het contraststiksel van de Hyundai i30 Nline.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i30 N-Line

Assortiment van Hyundai i30 N Line.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.