fbpx

De Hyundai i30

De auto die presteert op alle fronten.

De Hyundai i30 is klaar voor jou

De Hyundai i30 presteert op alle fronten: een gewaagd nieuw ontwerp, toonaangevende veiligheidsvoorzieningen, uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en mild hybride versies voor nog meer efficiency. Ben jij er ook klaar voor?

Vernieuwd vanbinnen en vanbuiten

De i30 is al lang een referentie voor tijdloos vertrouwen. De auto heeft een frisse voor- en achterzijde. Het vernieuwde interieur valt in de smaak bij mensen die fraai en slim design op prijs stellen.

Opvallende bumper en grille

De i30 oogt breder en nog moderner, wat de auto een krachtige uitstraling geeft. Een auto met dynamiek vanweg het 3D-patroon in de grille.

Expressieve koplampen

Het dynamische nieuwe ontwerp van de verlichting omvat expressieve V vormige dagrijverlichting en een slanke behuizing van de modernste LED-koplamptechnologie.

Krachtige karakterlijn

Het krachtige profiel van de auto kenmerkt zich door de ononderbroken en krachtige karakterlijn die vanaf de koplampen doorloopt over de flanken naar de achterlichtunits.

Ervaar zelf de Hyundai i30

Vraag vandaag een proefrit aan.

De Hyundai i30 is klaar om overal naartoe te gaan

De verfijnde vormen van de i30 zijn een nieuw leven ingeblazen. Het vooraanzicht oogt nog meer uitgesproken en modern. Het achteraanzicht heeft een krachtige uitstraling. Niet voor niets is de award-winnende Hyundai i30 zo succesvol! 

Jouw persoonlijke stijl

Kom naar onze showroom en maak je keuze uit de diverse leverbare carrosseriekleuren en bepaal zelf hoe jouw Hyundai i30 eruit komt te zien.
Adres showroom: Liessentstraat 2A, 5405 AG in Uden.

Instrumentenpaneel

Het nieuwe, heldere digitale 7 inch instrumentenpaneel geeft alle belangrijke informatie weer. Je kan zelf kiezen wat je wil zien: snelheid, energie, navigatieaanwijzingen en de actieve Smart-Sense-systemen.

Groot touchscreen

Het 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse autofuncties, het infotainmentsysteem, navigatiesysteem en de smartphone-apps.

De bekleding van de Hyundai i30.

Mooie bekleding

De stoelen en achterbank in deze Hyundai zijn te bekleden met stof of met lederlook.

De hyundai i30 heeft een mooie ligging.

Hyundai i30: toewijding in technologie 

We willen allemaal het beste voor degene van wie we houden, zorgen voor een veilig en verzorgd gevoel. Deze toewijding dreef ook de ontwikkeling van de Hyundai i30: een auto die rekening houdt met alle inzittenden, met dank aan de nieuwste en slimste technologie van Hyundai.

De voorkant van de Hyundai i30.

Gewaagd ontwerp

De auto brengt jou overal in stijl naartoe. De auto heeft een uitgesproken voorzijde en een strakke achterzijde. En met diverse kleurenopties maak je hem helemaal naar je eigen wens.

Verschillende motorvarianten

U heeft keuze uit diverse benzinemotoren met 48V mild hybridtechnologie of een Intelligent Manual Transmission (iMT) voor een nog lager brandstofverbruik.

Fraai touchscreen

Een toegankelijk 10,25-inch touchscreen koppelt jouw Hyundai aan de Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten met real-time verkeersinformatie.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai i30.

Prestaties van de Hyundai i30.

Efficiënte prestaties

Geniet van veiligheid van het hoogste niveau, efficiënte motoren en optimaal gebruiksgemak met onze slimme technologie.
 

Connectiviteit

Hyundai Bluelink geeft je controle over jouw i30 via je smartphone en met stemherkenning. In combinatie met LIVE Services ontvang je ook onder meer real-time verkeersinformatie.

Veiligheid met de Hyundai i30

Er zijn vier nieuwe systemen toegevoegd aan het Advanced Driver Assistance Systems-pakket, voor een nog betere veiligheid en gemoedsrust.

Hyundai i30 N-line, nog sportiever

De N-line oogt nog brutaler, krachtiger en dynamischer. Geïnspireerd op de supersportieve, high-performance Hyundai i30-N.

De voorzijde van de Hyndai i30 N-line.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

De mooie N-line van de Hyundai i30.