fbpx

De Hyundai IONIQ 5

Power your world.
De prachtige nieuwe Hyundai IONIQ 5.

De Hyundai IONIQ 5 heeft de schoonheid van elektrische innovatie

Schitterend mooi en verbazingwekkend geavanceerd: de IONIQ 5 herdefinieert de manier waarop mensen naar elektrische auto’s kijken. De auto combineert op elegante wijze een uitgesproken design met verbluffende prestaties, milieuvriendelijke materialen en verbazingwekkend slimme technologieën. Daarom mag je deze volledig elektrische middelgrote CUV een absolute doorbraak noemen.

Ontworpen voor de toekomst

De IONIQ 5 is geïnspireerd op het futuristische en iconische ontwerp van de Concept 45 EV. Het opvallende lijnenspel is een eerbetoon aan Hyundai’s erfgoed, opnieuw ontworpen voor de toekomst.

De voorkant van de Hyundai IONIQ 5.

Een iconisch onderdeel van de IONIQ 5 zijn de kenmerkende LED-koplampen met hun 256 vierkante pixels. Zien en gezien worden.

Het zijaanzicht van de Hyundai IONIQ 5.

De automatisch verzonken deurgrepen benadrukken het dynamisch zijaanzicht. Daarmee wordt het aerodynamisch uiterlijk versterkt.

Het achteraanzicht van de Hyundai IONIQ 5.

Aan de achterzijde zie je de innovatieve LED lichten, waar de kenmerkende Parametric Pixels oplichten in de vierkante achterlichtunits.

Ervaar zelf de Hyundai IONIQ 5

Vraag vandaag een proefrit aan.

Hyundai IONIQ 5: Leef, rijd, werk en ontspan

In de Hyundai IONIQ 5 vervagen grenzen: leefruimte is bewegingsruimte. Dankzij het nieuwe EV-platform is het interieur nu een belevingsruimte. De uitgebreide verstelbare voorstoelen met volledig plat te leggen leuningen, de grote vlakke vloer en de verschuifbare middenconsole zorgen voor een bijzondere ervaring.

De auto heeft een breed digitaal dashboard. Dit geeft een hightech-look en biedt eenvoudig toegang tot alle rij- veiligheids- en infotainmentfuncties.

Met de keuzehendel achter het stuur zet je de auto in D,N,R of P. Hiermee heb je alles binnen handbereik.

Met de schakelpaddels in de Hyundai Ioniq 5 kan je het niveau van regeneratief remmen aanpassen

Bekijk de IONIQ-5 in onze showroom

Op internet ziet de auto er mooi uit. Maar als je deze in het echt ziet dan ben je verkocht.
Kom naar onze showroom: Liessentstraat 2A, 5405 AG in Uden.

Het interieur van de Hyundai IONIQ 5.
De voorkant van de Hyundai IONIQ 5.

De IONIQ 5 is geïnspireerd op het futuristische ontwerp van de Concept 45 EV. Het opvallende lijnenspel is een eerbetoon aan Hyundai’s designerfgoed, opnieuw ontworpen voor de toekomst.

Het modulair platform van de Hyundai IONIQ 5.

Deze auto kan je extra snel opladen dankzij het revolutionaire nieuwe Electric-Global Modular Platform (e-GMP). Tevens heeft de auto een nog grotere actieradius, betere rijeigenschappen en meer binnenruimte.

Het bovenaanzicht van de Hyundai IONIQ 5.

Het interieur van de IONIQ 5 is meer dan een ruimte om in te rijden. Het is een Smart Living Space, waarin ruimte, comfort en technologie samenkomen.

Slimme technologie in de Hyundai IONIQ 5.

Met de Hyundai IONIQ 5 is de toekomst van elektrische mobiliteit is aangebroken.

Met de IONIQ 5 is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken maar de realiteit van alledag. Dit dankzij een hypermodern nieuw platform en met innovatieve 800V-batterijtechnologie. De auto laadt ultrasnel op en heeft een actieradius tot wel 481 km.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai IONIQ 5.

Bereik veiligheid met de Hyundai IONIQ 5.

Optimale veiligheid

Geniet van maximale veiligheid met SmartSense technologie. De IONIQ 5 is ook de eerste Hyundai met Level 2-veiligheidstechnologie voor autonoom rijden.
 

Makkelijk in contact met je auto.

De IONIQ 5 is uitgerust met geweldige intuïtieve en slimme technologieën. Zo “connected” was je nog nooit in een auto.

In de Hyundai IONIQ 5 zit slimme technologie.
Je kan relaxen met de Hyundai IONIQ 5.

Lang leve de ruimte

De IONIQ 5 heeft een wielbasis van 3 meter. Daarmee ontstaat een ruim interieur.

Enorme prestaties

De IONIQ 5 levert indrukwekkende prestaties. Zo haalt de auto een topsnelheid van maar liefst 185 km/u.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

Hulp bij het kiezen voor een laadpaal voor thuis?

Wij helpen u graag bij de aanschaf van een laadpaal. Wij hebben een online-calculator ontwikkeld die uitzoekt welke laadpaal het beste bij uw situatie past. En gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk advies? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U krijgt van ons een advies op maat. U ontvangt van ons een offerte, en wanneer u akkoord gaat zorgen wij ervoor dat de installatie bij u thuis wordt geregeld.