fbpx

De nieuwe Hyundai IONIQ 6

Maak je wereld wakker.
De nieuwe Hyundai IONIQ 6.

Gestroomlijnd ontwerp

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek. De gloednieuwe elektrische Hyundai IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en het doordachte  interieur bieden een gepersonaliseerde en flexibele ruimte die je nog nooit hebt gezien.

Hyundai IONIQ6 sierlijk silhouet.

Gestroomlijnd ontwerp

Het sierlijk aflopende dak en het gestroomlijnde ontwerp benadrukken het sportieve karakter van deze unieke elektrische auto.

Grote actieradius

Dankzij zijn zeer aerodynamische design heeft de Hyundai IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt. De actieradius van de IONIQ 6 bedraagt tot 614 kilometer.

Milieuvriendelijke materialen

Het interieur van de IONIQ 6 zit boordevol milieuvriendelijke materialen. Zo is de hemelbekleding is gemaakt van suikerriet,  stoelen gemaakt van duurzaam leer en het tapijt gemaakt van gerecycled oceaanafval.

Ontwerp

Ontdek de essentie van gestroomlijnde eenvoud

De Hyundai IONIQ 6 straalt elegante eenvoud uit door de strakke, eenduidige lijnen en het aerodynamische design. De vloeiende rondingen en lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische, gestroomlijnde voertuigen van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.

Kies jouw kleur

Abyss Black Pearl
Transmission Blue Pearl
Ultimate Red Metallic
Curated Silver Metallic
Nocturne Grey Metallic
Nocturne Grey Matte
Byte Blue Pearl
Gravity Gold Matte
Serenity White Pearl
Biophilic Blue Pearl
Digital Green Pearl

Aerodynamisch silhouet

Het aerodynamisch gevormde silhouet noemen we Emotionele efficiëntie en biedt een nieuwe typologie voor het EV-mobiliteitstijdperk.

Bootstaart-vormige achterzijde

De onderscheidende bootstaart-vormige achterzijde helpt de spoiler de neerwaartse kracht te versterken en vermindert bovendien de luchtweerstand voor een maximaal rijbereik.

Hyundai IONIQ6_achterspoiler.

Op vleugel geïnspireerde achterspoiler

Het aerodynamische karakter wordt versterkt door op een vleugel geïnspireerde achterspoiler met opvallende transparante accenten die de unieke LED-signatuur benadrukken.

Interieur

Een uniek gestroomlijnd silhouet met een interieur met meer ruimte

De Hyundai IONIQ 6 is mensgericht ontworpen, waarbij de binnenruimte gelijktijdig met het exterieur werd ontwikkeld. Deze onconventionele manier om een auto te ontwerpen, leverde een uitzonderlijk resultaat op: een coconachtig interieur om comfortabel in te verblijven. Het doel was om het interieur te maximaliseren en te optimaliseren door deze aan de voor- en achterzijde ‘uit te rekken’. Het resultaat is een uniek gestroomlijnd silhouet en een ruim interieur.

Kleur interieur

Black
Light Grey

Interieur Hyundai IONIQ6.

Comfortabele cocon

Het interieur van de IONIQ 6 is geïnspireerd door de Prophecy Concept EV. Het concept is grondig en zorgvuldig uitgedacht als een comfortabele cocon met voor iedereen een persoonlijke plek.

De IONIQ-6 heeft relaxstoelen

Maak het jezelf comfortabel met de uitgebreid verstelbare voorstoelen met 8 standen. Leun, met één druk op de knop, helemaal achterover voor een verkwikkende pauze tijdens het opladen van de auto.

Hyundai IONIQ6_relaxstoelen.

FEATURES

Dit is de toekomst van elektrische mobiliteit

Met zijn adembenemende design en rijdynamiek en zijn innovatieve 800V-batterijtechnologie voor ultrasnel opladen, levert de Hyundai IONIQ 6 opwindende prestaties. De elektrische auto is gebouwd op een geavanceerd nieuw platform. Een technologische mijlpaal in dit opwindende EV-tijdperk.

 

Hyundai IONIQ-6_voorlampen.

Intelligent voorverlichtings systeem

Geniet van maximaal zicht zonder andere bestuurders te verblinden. IFS past automatisch de lichtbundel van de LED-koplampen in real-time aan, afhankelijk van de wegomstandigheden.

De kleur van jouw stemming

Kies de kleur die past bij jouw stemming. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema’s, ontwikkeld door kleurexperts om je te laten ontspannen.
Ontspanningslichten Hyundai IONIQ 6.
Pixelverlichting op stuur Hyundai IONIQ 6.

Stuurwiel met pixel verlichting

De Interactieve Pixel Lichten op het stuurwiel geven informatie over onder meer de rijmodus, spraakherkenning en laadstatus.

Optie voor digitale zijspiegels

De optionele digitale zijspiegels vervangen de traditionele buitenspiegels. Met een camera en een monitor in het interieur, voor beter zicht en aerodynamica.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai IONIQ 6

Prestaties

Slimme technologieën en topprestaties

De volledig elektrische auto combineert op elegante wijze verbazingwekkende prestaties met slimme technologieën en heeft een rijbereik tot 614 km. Hij laadt ultrasnel op en heeft een aerodynamisch design waardoor hij jou nog verder brengt.

Motor

Batterij

Achterwielaandrijving

In de versie met 53 kWh-batterijpakket wordt de IONIQ 6 aangedreven door een elektromotor op de achteras die 111 kW (151 pk) aan vermogen levert.

Batterij IONIQ6.
Long-range 77,4 kWh

De long-range 77,4 kWh-batterij met achterwielaandrijving/één elektromotor biedt een volledig elektrische actieradius van 614 km (WLTP)*. Het vermogen bedraagt 168 kW (229 pk). In de vierwielaangedreven versie biedt hij een volledig elektrisch rijbereik tot 583 km (WLTP)** en een vermogen van 239 kW (325 pk).

Geavanceerde EV-technologie voor nog betere prestaties

De Hyundai IONIQ 6 laadt ultrasnel op. Met zijn verbazingwekkend slimme technologieën en innovatieve elektrische features brengt hij jou nog verder.
Prestaties Hyundai IONIQ-6.

Met 400 of 800 volt opladen

De architectuur van de IONIQ 6 is geschikt voor opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties, waarbij laden met 800 volt standaard is.

Rijbereik

Opladen

Stroomvoorziening

Actieradius tot 614 km

Dankzij Hyundai’s geavanceerde slimme technologieën en een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,21 biedt de IONIQ 6 een volledig elektrische actieradius tot 614 kilometer (WLTP). Dit geldt voor versie met 77,4 kWh-batterij, achterwielaandrijving en 18-inch wielen

Ultrasnel opladen

Hyundai’s gepatenteerde technologie maakt opladen met zowel 400V als 800V mogelijk, zonder extra componenten of adapters. Dankzij 800V-batterijtechnologie vergroot je de actieradius binnen vijf minuten met wel 100 kilometer. Slechts 15 minuten laden zorgt voor een extra actieradius tot 351 km.

Stroomvoorziening Hyundai IONIQ-6.
Stroomvoorziening voor diverse toepassingen

De IONIQ 6 kan elk apparaat van stroom voorzien, zelfs elektrische fietsen en scooters. Gewoon onderweg of ergens achteraf. De stroomvoorziening is te gebruiken via een apart leverbare adapter in de laadaansluiting aan de buitenzijde van de auto. Een tweede laadaansluiting bevindt zich onder de achterbank. Daarmee kun je apparaten tot 3,6 kW van stroom voorzien.

Ervaar zelf de Hyundai IONIQ 6

Vraag vandaag een proefrit aan.

Duurzaamheid

Er zijn zo veel mogelijk duurzame materialen toegepast

De designers van Hyundai hebben op uitgebreide schaal duurzame materialen toegepast in de IONIQ 6, waaronder gerecyclede pigmentverf van afgedankte banden op de buitenzijde van de auto. Ook in het interieur zijn volop ecologische materialen toegepast, waaronder gerecyclede PET-flessen en visnetten.

 

Duurzaam leer

Het leer is geverfd met lijnzaadolie. We hopen dat met deze methode het biochemisch en chemisch zuurstofverbruik in afvalwater zal verminderen. 

Tapijt van oceaanafval

Het tapijt van de Hyundai IONIQ-6  is gemaakt met nylongaren dat is vervaardigd van gerecyclede visnetten uit oceaanafval.

Natuurlijke verf

De portierbekleding is bewerkt met een met bio-polyurethaan versterkte lak die uit planten gewonnen olie bevat, wat de luchtkwaliteit in onze fabrieken helpt verbeteren en de CO2-uitstoot in het productieproces vermindert.

Stoelen vervaardigd uit PET-flessen

Voor de stoelen in de IONIQ-6 zijn duurzame materialen gebruikt, zoals stof gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Suikerriet in hemelbekleding

De hemelbekleding bevat biologische componenten die zijn geëxtraheerd uit suikerriet.
Suikerriet in hemelbekleding IONIQ+6.

Wij helpen u graag op weg

Bij aflevering krijgt u een keurige uitleg van de auto.

Hulp bij het kiezen voor een laadpaal voor thuis?

Wij helpen u graag bij de aanschaf van een laadpaal. Wij hebben een online-calculator ontwikkeld die uitzoekt welke laadpaal het beste bij uw situatie past. En gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk advies? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U krijgt van ons een advies op maat. U ontvangt van ons een offerte, en wanneer u akkoord gaat zorgen wij ervoor dat de installatie bij u thuis wordt geregeld.