fbpx

De Hyundai KONA Electric

Tot wel 514 km bereik. Leef onbeperkt

Groter. Ruimer. Slimmer.

De Hyundai KONA Electric heeft een futuristische nieuwe look, een nog dynamischer voorkomen en een grotere leefruimte voor al je avonturen – deze robuuste, grote en volledig elektrische SUV biedt je geavanceerde slimme technologie en het grootste bereik in zijn klasse, tot wel 514 km. Dit is elektrische mobiliteit met stijl – zonder compromissen.

Hyundai_KONA_Electric_ramen.

Ontwerp

Meer ruimte voor meer mogelijkheden

Hoewel het ongebruikelijk is in de autowereld, ontwikkelde Hyundai eerst de elektrische variant van de nieuwe Hyundai KONA. Die innovatieve benadering is zichtbaar vanuit elke invalshoek. De strakke, onderscheidende voorzijde in combinatie met de vloeiende, aerodynamische lijnen accentueren het stoere, futuristische design van de KONA Electric. De SUV is geëvolueerd, hij is langer, breder en stoerder dan zijn populaire voorganger en dat versterkt zijn iconische designidentiteit.

Hyundai KONA Electric_design

Kies de kleur van de Hyundai KONA Electric

Meta Blue Pearl
Abyss Black Pearl
Atlas White Solid
Serenity White Pearl
Shimming Silver Metallic
Ecotronic Gray Pearl
Engine Red Solid
Sailing Blue Pearl

 

Hyundai_KONA_Electric_voorkant.

Pixelated Seamless Horizon-lamp

Het pure, kenmerkende front onderscheidt zich met de unieke Pixelated Seamless Horizon Lamp, die over de volle breedte van de motorkap reikt en de KONA Electric een nog dynamischer voorkomen geeft.

Dynamische lijn

De robuust uitziende panelen in carrosseriekleur rond de wielkasten accentueren de dynamische styling van de KONA Electric. Ze omvatten ook de koplampen en achterlichten.

Hyundai_KONA_Electric_zijkant.

Interieur

Maximale leefruimte met meer comfort en stijl

De nieuwe Hyundai KONA Electric is geëvolueerd om maximale leefruimte te bieden. De auto is langer en breder dan zijn voorganger en biedt meer been- en schouderruimte op de achterbank.

Hyundai_KONA_Electric_zitruimte.
Hyundai_KONA_Electric_ligstand.

Zak lekker onderuit en relax

In de relaxstoelen voorin (standaard van Premium) ervaar je een ‘gewichtloze’ lichaamsdrukverdeling.

Veel opbergruimte in de Hyundai KONA Electric

Geniet van de flexibiliteit die 466 liter bagageruimte je biedt. Dat is met de achterbank in de normale positie! En dat is ook 30 procent meer dan zijn populaire voorganger.

Hyundai_KONA_Electric_veel_laadruimte.

Ervaar zelf de Hyundai KONA Electric

Vraag vandaag een proefrit aan.

Features

Nieuwe normen stellen.

De nieuwe Hyundai KONA Electric stelt nieuwe normen in de klasse van de compacte SUV’s. Dat doet hij met zijn indrukwekkende gamma moderne, slimme technologieën. Geniet van de nieuwste connectiviteit en slimme gemaksfuncties, ondersteund door vooruitstrevende veiligheids- en rijassistentiesystemen.

Hyundai_KONA_Electric_rijden.
Hyundai_KONA_Electric_stuur.

Panoramische weergave met dubbel scherm.

Twee elegant gebogen panoramische beeldschermen bieden een high-tech ervaring en intuïtieve bediening: een infotainmenttouchscreen van 12,3 inch en een digitaal cluster van 12,3 inch.

Head-up display geprojecteerd op voorruit.

De Head-up Display leidt je veilig door het verkeer en projecteert informatie – zoals navigatieaanwijzingen en waarschuwingen – direct in je blikveld terwijl je je ogen op de weg hebt.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA Electric

Prestaties

Uitzonderlijke elektrische prestaties

Hyundai heeft de componenten in de aandrijflijn van de nieuwe KONA Electric zorgvuldig op elkaar afgestemd om zowel een uitstekend rijgedrag te bieden, als ook de mogelijkheid van snel opladen van het batterijpakket en een bijzonder groot rijbereik. Innovatieve EV-functies zijn onder meer de rijmodus i-Pedal, preconditioning van de batterij en het Regenerative Braking System 2.0.

514 km

Groot rijbereik

De KONA Electric met de 65,4 kWh Long Range-batterijpakket heeft het grootste rijbereik van zijn klasse: tot maar liefst 514 km puur elektrisch rijden (WLTP).

15 min

Snel opladen

Al in 15 minuten heeft de KONA Electric met 65,4 kWh-batterijpakket en 17-inch velgen 162 km rijbereik als je oplaadt aan een snellader (100 kW gelijkstroom, DC).

7,8 sec

Sportieve acceleratie

De KONA Electric accelereert sportief van 0 naar 100 km/u in slechts 7,8 seconden (versie met 65,4 kWh-batterijpakket en 17-inch velgen).

i-Pedal van de Hyundai KONA Electric

Met behulp van de schakelpaddles achter het stuur kun je het niveau van regeneratief remmen aanpassen – de batterij laadt dan ook onderweg op, doordat dit systeem tijdens afremmen energie terugwint.

Preconditioning van de batterij.

De KONA Electric past – op basis van navigatiegegevens – onderweg automatisch de temperatuur van het batterijpakket aan. Dat zorgt ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn voor het opladen zodra het oplaadpunt wordt bereikt.

Wij helpen u graag op weg

Bij aflevering krijgt u een keurige uitleg van de auto.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Hyundai KONA Electric gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar je van houdt in het leven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je auto.