fbpx

De Hyundai KONA Hybrid

Leef onbeperkt

Groter, ruimer, slimmer, moderner.

Dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn combineert de Hyundai KONA Hybrid opvallende looks met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Deze nieuwe compacte SUV is breder en langer geworden, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Met zijn moderne, aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV je nog verder. Behalve als Hybrid is de KONA ook verkrijgbaar als Electric en als Mild-Hybrid

Hyundai KONA Hybrid modellen.

Ontwerp

Een robuustere nieuwe look

De ontwikkeling van de Hyundai KONA Hybrid begon met de elektrische variant, waarbij een strakke voorzijde is gecombineerd met een horizontale lamp die over de gehele breedte van de motorkap loopt. Daarmee heeft deze SUV een mooi futuristisch uiterlijk gekregen.

Kies jouw kleur

Denim Blue Pearl
Abyss Black Pearl
Mirage Green Solid
Ultimate Red Metallic
Meta Blue Pearl
Soultronic Orange Pearl
Atlas White Solid
Cyber Gray Metallic
Ecotronic Gray Metallic
Shooting Star Gray Metallic

Hyundai KONA Hybrid lampen.

Seamless Horizon-lamp

De opvallende voorzijde wordt geaccentueerd door een Seamless Horizon-lamp. Deze zorgt voor een dynamische uitstraling en loopt over de gehele breedte van de motorkap.

Diagonale vouw

Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de taillelijn met de dakspoiler. Daardoor ontstaat een mooie accentlijn.

Hyundai KONA Hybrid vouw.

Ervaar zelf de Hyundai KONA Hybrid

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Grote leefruimte met meer ruimte en comfort

De Hyundai KONA Hybrid biedt een veelzijdiger interieur met nog meer ruimte en comfort. Dit geldt voor zowel de passagiers als de bagage.

Hyundai KONA Hybrid binnenzijde.

Maximale leefruimte

De Hyundai KONA Hybrid is breder en langer geworden, met royale been- en schouderruimte op achterbank.

Panoramisch beeldscherm

Het dashboard van de Hyundai KONA Hybrid is voorzien van twee panoramische beeldschermen.

Hyundai KONA Hybrid meters.

Features

De nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s

Met zijn indrukwekkende, ultramoderne slimme technologie zet de Hyundai KONA Hybrid een nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s. Geniet van moderne connectiviteit en handige gebruiksfuncties, ondersteund door geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

De Features van de Hyundai KONA Hybrid.
Hyundai KONA Hybrid connectiviteit.

Hyundai Digital Key 2 Touch

Met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de KONA Hybrid door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden. Het systeem maakt gebruik van NFC-technologie (Near Field Communication).

Snel en flexibel opladen

In de middenconsole kun je je smartphone draadloos opladen. Er is ook een 12V-stopcontact en twee USB-C-poorten (een met data-ondersteuning) voor snel opladen en universele compatibiliteit. Passagiers op de achterbank hebben toegang tot twee USB-C-poorten die handig onder de ventilatieopeningen van de achterbank zijn geplaatst.

Automatisch opladen in de Hyundai KONA Hybrid.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA Hybrid

Prestaties

Optimale samenwerking voor maximale efficiëntie

De Hyundai KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency.

Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Start/lage snelheid

Acceleratie/heuvel op

Constante snelheid

Afremmen/heuvel af

Regeneratief remmen

Start/lage snelheid

Bij starten of rijden op lage snelheid levert de krachtige lithium-ion-polymeerbatterij stroom aan de elektromotor om de KONA Hybrid aan te drijven en te versnellen.

Acceleratie/heuvel op

Bij accelereren en heuvel op rijden werken de benzine- en elektromotor samen voor optimale acceleratie en een minimaal verbruik.

Constante snelheid

Bij een constante snelheid drijft de elektromotor of de benzinemotor de KONA Hybrid aan, afhankelijk van welke de efficiëntste optie is in de gegeven situatie.

Afremmen/heuvel af

Het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door de elektromotor te gebruiken om de auto te vertragen. De bewegingsenergie die daarbij ontstaat, wordt omgevormd tot elektriciteit en opgeslagen in de batterij.

Regeneratief remmen

Als de auto vertraagt (door te remmen en tijdens heuvel af rijden), fungeert de elektromotor als generator en regenereert de bewegingsenergie die wordt omgezet in elektriciteit. Die wordt opgeslagen in de batterij en gebruikt om de elektromotor te voeden.

Wij helpen u graag op weg

Bij aflevering krijgt u een keurige uitleg van de auto.