fbpx

De Hyundai KONA Hybrid

Op weg naar beter.

Hybridestijl van een hoger niveau

De opgefriste en hertekende KONA Hybrid tilt het bekroonde, gewelfde lijnenspel en het stijlvolle karakter van zijn voorganger naar een hoger niveau met frisse nieuwe designelementen, ondersteund door de nieuwste slimme technologieën zoals baanbrekende connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen.

De hoogtepunten

Dankzij de innovatieve hybrideaandrijving combineert de Hyundai KONA Hybrid een opvallende, knappe look met een uitzonderlijke efficiëntie. Deze veelzijdige SUV brengt je verder, in stijl en met minder brandstof. Met opgefriste nieuwe designkenmerken en de nieuwste slimme technologie zoals baanbrekende rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties.

Gedurft ontwerp

De gedurfde, progressieve ontwerpupdates geven de KONA Hybrid een meer gestroomlijnde, atletisch uiterlijk zonder daarbij te raken aan zijn robuuste SUV-signatuur en unieke stijl.

Hyundai KONA Hybrid is zuinig.

Uitzonderlijk zuinig

Een lagere uitstoot voelt wel zo fijn. De innovatieve hybrideaandrijving verenigt zijn uitzonderlijk lage brandstofverbruik dan ook met meeslepende prestaties.

Hyundai KONA Hybrid bovenaanzicht.

De KONA Hybrid is veelzijdig

Ondanks zijn compacte buitenafmetingen doet de Hyundai KONA Hybrid geen toegevingen op het gebied van interieurruimte en biedt hij een zee aan ruimte voor passagiers, bagage en kleine voorwerpen.

Ervaar zelf de Hyundai KONA Hybrid

Vraag vandaag een proefrit aan.

Hyundai KONA Hybrid in de stad.
Het hybride systeem van de KONA Hybrid.

Wat is een hybride?

De Hyundai KONA Hybrid wordt aangedreven door een benzinemotor én een elektromotor. Die werken samen met een krachtige batterij om uitzonderlijk lage verbruiks- en emissiecijfers te verzekeren door naadloos over te schakelen tussen de conventionele verbrandingsmotor en de elektromotor of door de twee te laten samenwerken. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor de auto ook te vertragen terwijl hij tegelijk de batterij bijlaadt.

Vooraanzicht

De opvallende bumper loopt op vloeiende wijze uit in de beschermlijsten rol de wielkasten en vormen als het ware een wapengordel onder het gedurfde nieuwe radiatorrooster.

Hyundai KONA Hybrid zijaanzicht.

Zijaanzicht

Het sportieve silhouet wordt benadrukt door de visuele connectie tussen de schoudervouwen en de scherpere, zuivere en harmonieuzere voorzijde.

Achteraanzicht

De achterbumper volgt het thema van de wapengordel rode de voor- en zijkanten en wordt geaccentueerd door de robuuste nieuwe bodemplaat in metaalkleur.  

KONA Hybrid achteraanzicht.

Interieur

Baanbrekende connectiviteit en geraffineerd comfort

Het veelzijdige interieur van de Hyundai KONA Hybrid oogt moderner en verfijnder dan dat van zijn voorganger. De robuuste en tegelijk verfijnde designupdates – ideaal voor een actieve levensstijl – sluiten perfect aan bij de flair van het koetswerk. En op het gebied van slimme technologie krijg je de keuze uit de allernieuwste connectiviteits- en comfortvoorzieningen. 

10,25-inch touchscreen

Het 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse functies, navigatie, favoriete apps en muziek van jouw smartphone.

Mooie accenten

Een ander stilistisch hoogtepunt in het interieur is de sfeerverlichting die de nieuwe middenconsole en voetruimtes van de nieuwe Hyundai KONA Hybrid verlicht.

Het Bluelink systeem van de Hyundai KONA Hybrid.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA Hybrid

Uitzonderlijke technologie

De KONA Hybrid bulkt van de slimme technologieën om je actieve levensstijl te ondersteunen, van de nieuwe intuïtieve connectiviteit tot een complete veiligheidsuitrusting van topniveau en – natuurlijk – zijn efficiënte hybrideaandrijving.

De prestaties van de Hyundai KONA Hybrid.

Prestaties

Meer sensaties. Minder emissies.
Een zeldzame combinatie: hybride en meeslepend. Deze sportieve SUV beschikt over een speciaal afgestelde benzinemotor met directe injectie en een elektromotor gevoed door batterijen. Samen garanderen ze uitmuntende prestaties dankzij een systeemvermogen van 141 pk en 265 Nm koppel. Voeg een sportieve zesversnellingsbak met dubbele koppeling toe en je geniet van een meeslepende ervaring met een rijkelijk koppel wanneer je dat het meest nodig hebt.

Benzinemotor

De speciaal afgestelde, rechtstreeks ingespoten 1.6 GDI-benzinemotor levert 105 pk en is bijzonder energiezuinig.

De benzinemotor van de Hyundai KONA Hybrid.
De elektromotor van de Hyundai KONA Hybrid.

Elektromotor

Geniet van elektriserende acceleraties. De 43,5 pk sterke elektromotor combineert een hoog koppel met een hoge efficiëntie en indrukwekkende acceleraties vanuit stilstand.

Lithium-ionpolymeerbatterij

De 1,56 kWh krachtige batterij heeft superieure laad- en ontlaadkenmerken en maximaliseert zowel de energieopslag als het elektrische rijbereik.

De lithium batterij van de Hyundai KONA Hybrid.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

De Hyundai KONA N-line

De allereerste KONA N-line, nóg sportiever, voor jou.

Een primeur: de extra sportieve KONA N Line met speciale designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai. Daarmee zindert hij met krachtige details. Eén blik op de auto is al genoeg om de passie te voelen waarmee onze designers de sportieve kant van de stijlvolle KONA zichtbaar hebben gemaakt.

 

Andere modellen van de KONA

Voor ieder wat wils. Behalve de Hybrid-versie biedt de KONA ook andere geëlektrificeerde aandrijvingen, waaronder een mild hybrid-versie met 48-voltbatterij en een volledig elektrische versie. En als je de knappe, bekroonde look van de KONA een sportieve toets wilt geven, is de nieuwe dynamische N Line-uitvoering met competitieaccenten voor het eerst verkrijgbaar op de KONA.

 
Het vooraanzicht van de Hyundai_KONA_Mild-Hybrid.

Hyundai KONA Mild-Hybrid

Hyundai KONA N Line

Hyundai Electric