fbpx

De Hyundai KONA Mild-Hybrid

Leef onbeperkt

Nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Mild-Hybrid opnieuw de toon in zijn klasse. De compacte SUV is breder en langer geworden, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Dankzij nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV je nog verder. Behalve als Mild-Hybrid is de KONA ook verkrijgbaar als Electric en als Hybrid.

Hyundai KONA Hybrid modellen.

Ontwerp

Meer ruimte voor meer mogelijkheden

Hyundai koos voor een onconventionele aanpak door eerst de elektrische variant van de KONA te ontwikkelen, waarbij een strakke, onderscheidende voorzijde is gecombineerd met vloeiende, aerodynamische lijnen. De compacte SUV is nu breder en langer, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. De KONA Mild-Hybrid en de KONA Hybrid nemen veel van de designkenmerken van de KONA Electric over, zij het met een onderscheidende twist.

Kies jouw kleur

Denim Blue Pearl
Abyss Black Pearl
Mirage Green Solid
Ultimate Red Metallic
Meta Blue Pearl
Soultronic Orange Pearl
Atlas White Solid
Cyber Gray Metallic
Ecotronic Gray Metallic
Shooting Star Gray Metallic

 

Seamless Horizon-lamp

Voor een nog dynamischere uitstraling wordt de opvallende voorzijde van de KONA Mild-Hybrid geaccentueerd door een Seamless Horizon reflector.

Diagonale vouw

Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de taillelijn met de dakspoiler. Daardoor ontstaat een mooie accentlijn.

Hyundai KONA Hybrid vouw.

Interieur

Grote leefruimte met meer ruimte en comfort

De Hyundai KONA Mild-Hybrid biedt een veelzijdiger interieur met nog meer comfort en nog meer ruimte voor zowel de passagiers als hun bagage.

Het interieur van de Hyundai KONA Mild Hybrid.

Maximale leefruimte

Om een meximale leefruimte te kunnen bieden, is de Hyundai Kona Mild-Hybrid verder geëvolueerd. De SUV is breder en langer geworden. Inzittenden hebben maximale comfort met royale been- en schouderruimte op de achterbank.

Veel opbergruimte

Als het op opbergruimte aankomt is de Hyundai KONA Mild-Hybrid uniek in zijn soort. Met de achterbankleuning omhoog is er 466 liter aan laadruimte. Dit is 30% meer dan zijn voorganger. Met de achterbankleuning neergeklapt heb je zelfs 1.300 liter aan laadruimte tot je beschikking.

Opbergruimte van de Hyundai KONA Mild Hybrid.

Ervaar zelf de Hyundai KONA Mild-Hybrid

Vraag vandaag een proefrit aan.

Features

De nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s

Met zijn indrukwekkende, ultramoderne slimme technologie zet de Hyundai KONA Mild-Hybrid een nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s. Geniet van moderne connectiviteit en handige gebruiksfuncties, ondersteund door geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

De Features van de Hyundai KONA Hybrid.
De cockpit van de Hyundai KONA Mild Hybrid.

Connectiviteit op top niveau

De KONA Mild-Hybrid is de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit (ccNC), wat geavanceerde graphics biedt en een perfect ‘samenspel’ tussen de displays. Dankzij zogenoemde ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates voor diverse functies kun je je kaarten- en mediasoftware updaten zonder daarvoor naar de Hyundai-dealer te hoeven gaan. Je ontvangt de nieuwste verbeteringen zodra deze beschikbaar zijn.

Geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen

Vertrouw op maximale veiligheid met Hyundai Smart Sense. Dankzij dit geavanceerde pakket actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen met talrijke innovatieve functies geniet je in de KONA Mild-Hybrid van nog meer gemoedsrust.

Hyundai KONA Hybrid meters.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA Mild-Hybrid

Prestaties

Uitgekiende 48-volt mild hybrid-technologie

De nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid verlegt grenzen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. De nieuwe 48-volt mild hybrid-technologie helpt bij het verlagen van de CO2-uitstoot en zorgt voor minder brandstofverbruik.

Hyundai KONA Hybrid mintgroen.

120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor

De handgeschakelde KONA Mild-Hybrid wordt aangedreven door een 120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie. De mild hybrid-aandrijflijn zorgt ervoor dat de motor sneller en soepeler aanslaat in langzaam rijdend en stilstaand verkeer.

Handgeschakelde 6-versnellingsbak

In de KONA Mild-Hybrid zorgt de efficiënte handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen voor snel en nauwkeurig schakelen.

Schakelen met de Hyundai KONA Mild Hybrid.

Wij helpen u graag op weg

Bij aflevering krijgt u een keurige uitleg van de auto.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar je van houdt in het leven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je auto.

Laadruimte van de Hyundai KONA Mild Hybrid.