fbpx

De Hyundai KONA Mild-Hybrid

Vanaf deze zomer in de showroom, nu al te bestellen.

Een ‘All-round compacte SUV’

De nieuwe KONA Mild-Hybrid is een ‘all-round compacte SUV’. Hij is niet alleen breder en langer geworden, ook behoudt hij zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. De nieuwe KONA Mild-Hybrid zit boordevol met de nieuwste technologieën en comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s.

 

Highlights

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Mild-Hybrid opnieuw de toon in zijn klasse. Dankzij nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV je nog verder.

Prachtig design

Gedurfde, aantrekkelijke ontwerp-updates geven de nieuwe KONA Mild-Hybrid een nog atletischere uitstraling.

Hyundai KONA Mild-Hybrid motor.

Extra koppel

De 48-volt mild hybrid-technologie op de 1,0-liter T-GDI benzinemotor ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel.

Hyundai KONA Mild-Hybrid laadruimte.

Meer laadruimte

Geniet van maximaal 466 liter laadruimte met de achterbankleuning omhoog. Dat is 30 procent meer dan in zijn voorganger.

De première van de nieuwe KONA Mild-Hybrid

Ervaar zelf de Hyundai KONA Mild-Hybrid

Vraag vandaag een proefrit aan.

120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor

De handgeschakelde KONA Mild-Hybrid wordt aangedreven door een 120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter T-GDI benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie. De mild hybrid-aandrijflijn zorgt ervoor dat de motor sneller en soepeler aanslaat in langzaam rijdend en stilstaand verkeer.

 

De nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s

Met zijn indrukwekkende, ultramoderne slimme technologie zet de nieuwe KONA Mild-Hybrid een nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s. Geniet van moderne connectiviteit en handige gebruiksfuncties, ondersteund door geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

Text box item sample content

Hyundai KONA Mild-Hybrid cockpit.

Altijd up-to-date met OTA-updates.

De KONA is de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit – met ‘over-the-air’ (OTA) software-updates voor elk systeem in de auto.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA Mild-Hybrid

Ontdek zijn dynamische, nieuwe looks

De ontwikkeling van de nieuwe KONA Mild-Hybrid begon met de elektrische variant van de compacte SUV. De nieuwe KONA Mild-Hybrid neemt veel designkenmerken van de nieuwe KONA Electric over, zij het met een onderscheidende twist. De voorbumper valt op door een driedimensionale sierlijst en beschermplaat in plaats van een radiatorrooster. De actieve luchtklep aan de buitenzijde geeft de KONA Mild-Hybrid een EV-achtig uiterlijk en verbetert tegelijkertijd de aerodynamische prestaties.

Hyundai KONA Mild-Hybrid leefruimte.

Maximale leefruimte

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de nieuwe KONA Mild-Hybrid geëvolueerd: hij is nu breder en langer – zonder iets van zijn iconische designidentiteit te verliezen.

Mooie flanken

Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de satijn-verchroomde taillelijn met de spoiler. Daardoor ontstaat een accentlijn die rond de gehele achterzijde van de auto doorloopt.

Hyundai KONA Mild-Hybrid zijkant.
Hyundai KONA Mild-Hybrid wielkasten.

Stoere wielkasten

Het sportieve karakter van de KONA Mild-Hybrid wordt belichaamd door de robuuste randen rond de wielkasten met daarin geïntegreerd de voor- en achterlichten.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

Het vooraanzicht van de Hyundai_KONA_Mild-Hybrid.

5 jaar garantie

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar je van houdt in het leven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je auto.

De nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid.

Andere modellen van de KONA

Wie heeft ooit gezegd dat je uitstoot verlagen saai moet zijn? Dankzij elektriciteit brengt de KONA Hybrid je verder op een liter benzine – zonder dat je een batterij hoeft op te laden of je rijstijl hoeft te veranderen. En als je volledig elektrisch wilt gaan, combineert de KONA Electric de gedurfde en ruime SUV-stijl met een uitzonderlijk rijbereik tot 484 km* – zo rijd je elektrisch zonder toegevingen! En als je de knappe, bekroonde look van de KONA een sportieve toets wilt geven, is de nieuwe dynamische N Line-uitvoering met competitieaccenten voor het eerst verkrijgbaar op de KONA.

 
Hyundai KONA Hybrid zijaanzicht.

Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA N Line