fbpx

De Hyundai KONA N-line

Ervaar hem zelf!
De nieuwe Hyundai_KONA_N-line.

De Hyundai KONA N-Line – nóg sportiever voor jou!

Voor het eerst is de Hyundai KONA ook leverbaar in de dynamische, op de autosport geïnspireerde N Line-uitvoering. Daarmee zindert hij met krachtige details. Eén blik op de auto is al genoeg om de passie te voelen waarmee de designers van Hyundai de sportieve kant van de stijlvolle KONA zichtbaar hebben gemaakt.

Exterieur

Dynamisch én onderscheidend

Aan de voorzijde zijn de dynamische vormen van de motorkap en de voorbumper een blikvanger naar de in carrosseriekleur uitgevoerde wielkastranden. Midden op de exclusieve N Line-grille staat het unieke Hyundai-logo gemonteerd – een extra onderscheid van de N Line ten opzichte van de rest van de KONA-familie.

Hyundai_Kona_NLine_voorzijde.

Optisch lage voorbumper

De aerodynamische lip onder de voorbumper – in kenmerkende N Line-stijl en voorzien van lage vinnen op de hoeken – maakt de Hyundai KONA N Line optisch extra laag. Daarmee verwijst deze N Line-uitvoering naar zijn autosportgenen.

Lichtmetalen velgen

De sierpanelen op de zijkant van de carrosserie en de dorpelbekleding zijn uitgevoerd in carrosseriekleur; samen met de gepolijste 18-inch lichtmetalen velgen zijn die exclusief voor de N Line-uitvoering.

Hyundai_Kona_N-Line_velgen.
De uitlaat van de Hyundai_Kona_N-Line.

Sportieve dubbele uitlaat

Het autosport-DNA van de N-Line komt ook tot uitdrukking aan de achterzijde van de Hyundai KONA. Kijk maar eens naar de opvallend grote aerodynamische diffuser in het midden en de sportief ogende dubbele uitlaat.

N-Line logo

Eén blik op deze Hyundai KONA is voldoende om te zien dat dit iets speciaals is. Het N-Line logo op de grille accentueert het onderscheidend vermogen.

Hyundai_Kona_N Line_logo.

Ervaar zelf de Hyundai KONA N-Line

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Overal een sportief accent

Het N Line-interieur is voorzien van talloze nieuwe details met een sportief karakter. Bijvoorbeeld het rode contraststiksel en de speciale N Line-accenten die je terugvind in de cockpit.

Hyundai_KONA_N-Line_dashboard.
Hyundai_KONA_NLine_stuur.

Lederlook stuurwiel met N-batch

Het lederlook stuurwiel met N logo combineert comfort en controle met de elegantie van geperforeerd leder voor een sportieve uitstraling.

Versnellingspook met N-batch

De lederlook versnellingspook van de Hyundai KONA N Line is voorzien van sportieve metalen accenten, een N-logo, een rode ‘racelijn’ en lederlook inzetten voor extra grip en een nog sterker autosportgevoel.
Hyundai_Kona_N Line_transmissiehendel.
Hyundai_Kona_N-Line_stoel.

Comfortabele N-Line stoelen

De sportieve N Line-design stoelen zijn er naar keuze met stoffen bekleding, lederen bekleding en suède bekleding. Ze zijn voorzien van het N-logo in reliëf op de bekleding van de hoofdsteun én contrasterend rood stiksel.

Opvallend rood stiksel

Het stiksel in contrasterend rood in de stoelbekleding, op het stuurwiel, de transmissiehendel en de middenconsole onderstrepen het exclusieve design van de N Line-uitvoering.
Hyundai_KONA_N Line_zittingen.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA N-Line

De wegligging van de Hyundai_KONA_Nline.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.