fbpx

De Hyundai KONA

Expressief vanuit elke hoek.

Met de Hyundai KONA naar een hoger niveau

Expressief vanuit elke hoek. De nieuwe Hyundai KONA tilt het bekroonde dynamische design van zijn voorganger naar een hoger niveau. Met nieuwe ontwerpverbeteringen en de slimste technologieën zoals geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties.

Durf anders te zijn

De nieuwe Hyundai KONA heeft een uitgebreide metamorfose ondergaan. Hij is slanker, verfijnder, langer en onderscheidt zich met een uniek, zelfverzekerd design van andere SUV in zijn klasse.

Ontdek het dynamische en nieuwe looks van het Exterieur

Het nieuwe exterieurdesign valt op door de moderne styling en zelfverzekerde looks. De lange motorkap eindigt scherp over het front dat met zijn brede, kenmerkende grille en slanke LED-dagrijverlichting voor een krachtige uitstraling zorgt.

Voorzijde Hyundai KONA

Voorzijde

De opvallende voorbumper loopt vloeiend over in de wielkasten en de geïntegreerde, verticaal geplaatste luchtinlaten geven de voorzijde een herkenbaar design.

Zijaanzicht

Het sportieve silhouet wordt verder geaccentueerd door de visuele verbinding tussen de schouderplooien en het scherpere en meer harmonieuze front.

Achterzijde Hyundai KONA

Achterzijde

De nieuw ontworpen achterlichten hebben een horizontaal karakter en het robuuste skidplate accentueert het stoere karakter van de KONA.

Ervaar zelf de Hyundai KONA

Vraag vandaag een proefrit aan.

Hyundai KONA met ander kleur dak

Twee tinten

Combineer jouw gewenste exterieurkleur met een dak in de kleur Phantom Black.

Interieur

Geavanceerde connectiviteit en verfijnd comfort

Het nieuwe interieur van de Hyundai KONA is veelzijdig, comfortabel en connected: Nog moderner en verfijnder en perfect geschikt voor een actieve levensstijl. Diverse upgrades op het gebied van connectiviteit en gebruiksgemak maken de nieuwe KONA nog aantrekkelijker.

10,25-inch touchscreen

De 10,25-inch touchscreen biedt eenvoudig toegang tot diverse functies, navigatie, favoriete apps en muziek van jouw smartphone.

Mooie accenten

Een ander hoogtepunt in het interieur is de sfeerverlichting die de nieuwe middenconsole en voetruimtes van de nieuwe Hyundai KONA verlicht.

De Hyundai KONA heeft een mooie ligging op de weg.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai KONA

Slimme technologieën en gebruiksgemak

De nieuwe Hyundai KONA is uitgerust met veel slimme technologieën om jouw actieve levensstijl te ondersteunen. Van nieuwe intuïtieve connectiviteit tot een uitgebreide reeks eersteklas veiligheidsvoorzieningen en zuinige, nieuwe aandrijflijnen.

Optimale veiligheid

De reeks verbeterde veiligheids- en rijhulpsystemen in de nieuwe Hyundai KONA zorgen voor extra gemoedsrust.

Makkelijk in contact met je auto.

Met Hyundai Bluelink bestuur je diverse functies in de auto met je smartphone of met je stem. LIVE Services biedt real-time verkeers- en parkeerinformatie en nog veel meer.

De Hyundai KONA heeft goede aandrijflijnen.

Verbeterde prestaties

Geüpgradede aandrijflijnen zorgen voor nog betere prestaties en meer duurzaamheid.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.

De Hyundai KONA N-line

De allereerste KONA N-line, nóg sportiever, voor jou.

Een primeur: de extra sportieve KONA N Line met speciale designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai. Daarmee zindert hij met krachtige details. Eén blik op de auto is al genoeg om de passie te voelen waarmee onze designers de sportieve kant van de stijlvolle KONA zichtbaar hebben gemaakt.

 

Andere modellen van de KONA

Wie heeft ooit gezegd dat je uitstoot verlagen saai moet zijn? Dankzij elektriciteit brengt de KONA Hybrid je verder op een liter benzine – zonder dat je een batterij hoeft op te laden of je rijstijl hoeft te veranderen. En als je volledig elektrisch wilt gaan, combineert de KONA Electric de gedurfde en ruime SUV-stijl met een uitzonderlijk rijbereik tot 484 km* – zo rijd je elektrisch zonder toegevingen! En als je de knappe, bekroonde look van de KONA een sportieve toets wilt geven, is de nieuwe dynamische N Line-uitvoering met competitieaccenten voor het eerst verkrijgbaar op de KONA.

 
Hyundai KONA Hybrid zijaanzicht.

Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA N Line