fbpx

De Hyundai Santa Fe Hybrid

Groter. Beter. Efficiënter.
Hyundai Santa Fe Hybrid groot beter en efficiënt.

Ontworpen om een statement te maken

Ruim, gedurfd, mooi. De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid is gemaakt om op te vallen. Ontworpen om in te rijden en om de aandacht te trekken met zijn krachtige uitstraling en volledig nieuw ontworpen design.

Exterieur

Ruige maar verfijnde schoonheid

Groter, brutaler en opvallender. De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid is vanaf een blanc papier opnieuw ontworpen. De combinatie van stoere SUV-looks met een nieuw ontworpen interieur en exterieur maakt een uniek statement in het SUV-segment.

Onmiskenbaar briljant

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid is standaard uitgerust met nieuwe Full LED-koplampen en voorzien van unieke T-vormige LED-dagrijverlichting die direct in het oog springt.

Opvallend anders

Het nieuwe achterlichtontwerp heeft horizontale lijnen die zijn verbonden met een rode reflectorband. Zo komt de breedte van de Hyundai SANTA FE Hybrid goed tot uiting.

Gewaagd breed

De gewaagde brede grille met zijn kenmerkende 3D-patroon loopt elegant door naar de verlichting aan weerszijden en omarmt deze als het ware, voor een geïntegreerd uiterlijk.

Onderscheidende exterieurkleuren

Kies je favoriet en personaliseer je nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid met een keuze uit 9 gedurfde en onderscheidende kleuren, geïnspireerd op de natuur. Er zijn drie nieuwe exterieurkleuren toegevoegd aan het assortiment: Glacier White, Taiga Brown en Lagoon Blue.

Ervaar zelf de Hyundai Santa Fe

Vraag vandaag een proefrit aan.

Interieur

Premium materialen. Zeeën van ruimte. Toptechnologie

Neem plaats in het ruime interieur van de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid en je voelt het meteen: meer ruimte, meer comfort en meer gemak. Ervaar een nieuw niveau van luxe dankzij de onderdelen die zijn afgewerkt met eersteklas en zacht aanvoelende materialen of zacht leder.

 

‘Zwevende’ middenconsole

Een van de meest opvallende kenmerken in het interieur van de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid is de ‘zwevende’ middenconsole, die met vloeiende lijnen parmantig overgaat in het met leder beklede veiligheidskussen. De nieuwe console accentueert met het zacht aanvoelende materiaal en een overvloed aan hightech kenmerken het premium gevoel in het interieur.

 

Bekerhouder onder schuifdeksel

Voor een opgeruimder uitstraling dek je in de nieuwe middenconsole met een slimme schuifdeksel af. Hierdoor zijn de tweede bekerhouder en de toegang tot de USB-poort uit het zicht.

Connectiviteit

Geavanceerde connectiviteit voor onderweg

Uiteraard is de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid voorzien van de nieuwste slimme technologie, zoals weergave van je smartphonescherm op de touchscreen en geavanceerde connectiviteitsfuncties als Hyundai Bluelink, waarmee je de auto vanaf je smartphone of met je stem kunt besturen.

Draadloos opladen

Het geüpgradede draadloze oplaadstation is nu nog krachtiger en effectiever, zodat je snel en gemakkelijk je smartphone kunt opladen – nooit je oplader vergeten.

Hyundai Santa Fe carplay.

Apple CarPlay™ en Android Auto™

Dankzij Apple CarPlay™ en Android Auto™ kun je draadloos je smartphonescherm laten weergeven op de 8-inch touchscreen.

Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten

Bedien je SANTA FE Hybrid met je smartphone – of met je stem. Bluelink biedt naadloze connectiviteit en tal van slimme functies om elke rit comfortabeler te maken.

Prestaties

Nieuwe hybride-aandrijflijn voor meer efficiëntie en vermogen

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een nieuw en ongekend hoog niveau. De SUV wordt aangedreven door een direct ingespoten benzinemotor, die specifiek is ontworpen voor de hybride-aandrijflijn, en een elektromotor die gevoed wordt door een lithium-ion-polymeerbatterij. Je hoeft geen accu op te laden en je hoeft je rijgedrag niet te veranderen. De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid schakelt naadloos tussen beide motoren en gebruikt ze indien nodig zelfs tegelijkertijd

Ruimtebesparend nieuw platform

Dankzij het nieuwe platform waarop de Hyundai SANTA FE Hybrid is gebouwd, bevindt het accupakket zich onder de passagiersstoel. Dit zorgt voor meer efficiëntie, zonder dat het van invloed is op de ruimte in de auto.

Krachtige elektromotor

Ervaar elektrische acceleratie. De elektromotor van 44,2 kW levert een hoog koppel, een hoog rendement en zorgt voor een indrukwekkende acceleratie bij het wegrijden.

Lithium-ion-polymeerbatterij

De krachtige 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij heeft superieure energieopslag- en energieafgiftekarakteristieken.

Energiestroom

Afhankelijk van de rijomstandigheden schakelt de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid naadloos tussen de benzinemotor en de elektromotor. Het regeneratieve remsysteem zorgt ervoor dat de batterij opgeladen wordt als het de elektromotor gebruikt om de auto af te remmen. De in de batterij opgeslagen energie drijft de elektromotor aan tijdens accelereren, bergopwaarts rijden en rijden op lage snelheid. De complexe energiestroom wordt geïllustreerd in de volgende animaties.

Start/lage snelheid

Acceleratie/heuvel op

Constante snelheid

Afremmen/heuvel af

Regeneratief remmen

Start/lage snelheid

Bij starten of rijden op lage snelheid levert de krachtige lithium-ion-polymeerbatterij stroom aan de elektromotor om te accelereren.

Acceleratie/heuvel op

Bij accelereren of heuvel op rijden werken de benzine- en elektromotor samen voor optimale acceleratie en een minimaal verbruik.

Constante snelheid

Tijdens rijden met een constante snelheid drijft de elektromotor of de benzinemotor de auto aan – afhankelijk van wat het efficiëntst is in de gegeven situatie.

Afremmen/heuvel af

Het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door de elektromotor te gebruiken om de auto te vertragen. De bewegingsenergie die daarbij ontstaat wordt omgevormd tot elektriciteit en opgeslagen in de batterij.

Regeneratief remmen

Bij vertragen (bijvoorbeeld door te remmen) werkt de elektromotor als generator. Bewegingsenergie wordt omgezet in elektriciteit en opgeslagen in de batterij.

Vraag een brochure aan

Vraag brochure aan van de Hyundai Santa Fe Hybrid

Comfort

Slim comfort en gemak

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid biedt het allerbeste op het gebied van comfort en gemak, bijvoorbeeld met een zeer veelzijdig zitsysteem en alledaagse slimmigheden. Jij en je passagiers zullen de vele beenruimte op de tweede en derde rij, de ruime kofferbak en alle strategisch geplaatste opbergvakken weten te waarderen.

Veelzijdige stoelen

Ben je aan het inpakken voor een grote reis? Je kunt de in delen (60:40) neerklapbare stoelen op de tweede rij ook verschuiven, zodat ze zowel in de passagiersruimte als in de kofferbak passen. Een druk op de knop is voldoende om de tweede zitrij omhoog en uit de weg te schuiven voor gemakkelijke toegang tot de achterste zitrij. Ervaar eersteklas comfort voor maximaal 7 passagiers en veel bagageruimte.

Professioneel geluidssysteem

Het KRELL premium audiosysteem levert geweldige prestaties. 10 high-end luidsprekers en een externe versterker trakteren iedereen aan boord op een bijzondere geluidservaring.

Automatisch achterklep

Voldoende ruimte

View Monitor

Stoel geheugenfunctie

Automatisch openende achterklep

Gemakkelijk je bagage inladen. De Smart Power-achterklep gaat automatisch open wanneer je de auto nadert en de SANTA FE Hybrid de smart key detecteert.

Hyundai Santa Fe Hybrid heeft voldoende ruimte.
Altijd voldoende ruimte

Deze slimme functie in de SANTA FE Hybrid zorgt ervoor dat je altijd voldoende ruimte hebt om de achterklep veilig te openen – bijvoorbeeld wanneer je achterwaarts inparkeert met de achterzijde richting een muur.

Hyundai Santa Fe Hybrid view monitor
Surround View Monitor

Krappe parkeergarage? Kleine wasstraat? Geen probleem. De Surround View-monitor in de nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid maakt manoeuvreren in krappe ruimtes gemakkelijker en veiliger.

Bestuurdersstoel met geheugenfunctie

Ervaar maximaal comfort met een druk op de knop. De geheugenfunctie regelt de positie van de rugleuning, de lengte van de zitting en het zitkussen en past de bestuurdersstoel aan de opgeslagen instellingen voor twee verschillende bestuurders aan.

Vraag een offerte aan

Offerte met inruilaanbod.