fbpx

Hyundai TUCSON

Revolutionair design, opwindende prestaties.

De Hyundai Tucson is een revolutie. De nieuwe, geavanceerde en experimentele Hyundai TUCSON is geen evolutie van zijn voorganger, maar een volledig nieuw model – een échte designrevolutie. Met het vooruitstrevende design is de nieuwe TUCSON ook voorzien van state-of-the-art slimme technologie en is leverbaar als Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid.

Hyundai Tucson heeft een revolutionair design.

Geëlektrificeerde aandrijflijnen.

De Hyundai TUCSON biedt keuze uit 3 geëlektrificeerde aandrijflijnen – de grootste keuze in zijn segment: de auto is er met 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie, als hybride-versie en als plug-in hybride-versie.

 

Revolutionair design.

Dynamische geometrische vormen, strakke lijnen en ’s werelds eerste Parametric Hidden Lights geven de nieuwe Hyundai TUCSON een krachtige, unieke uitstraling.

 

 

Hoogste veiligheid in zijn klasse.

Met het beste geavanceerde rijassistentiesystemen een pakket actieve veiligheidssystemen met innovatieve functies kan u genieten van uw gemoedsrust.

Ontdek de Hyundai Tucson

De mooiste auto is de Hyundai Tucson.

Drie soorten aandrijflijnen

Er is keus voor iedereen: een 48-volt Mild Hybrid, een Hybrid en een Plug-in Hybrid.

 

 

Slimme technologie

Ontdek de nieuwste technologie, zoals het 10,25-inch navigatiescherm, het 10,25-inch digitale instrumentenpaneel en de middenconsole met uitsluitend ‘full touch’-toetsen waarmee je met de lichtste aanraking diverse functies bedient.

 

Veiligheid.

De Hyundai TUCSON is uitgerust met de allernieuwste en meest geavanceerde veiligheids- en rijassistentiesystemen.

Interesse?

Bezoek onze showroom

Liessentstraat 2a
5405 AG Uden
ma t/m do: 9:00 –  18:00
vrijdag: 9:00 – 20:00
zaterdag: 9:00 – 17:00

Vraag een brochure aan voor de Hyundai KONA Electric.

Vraag de Hyundai brochure aan. Je ontvangt dan informatie over onze Hyundai modellen, prijzen en accessoires.

Koop een Hyundai TUCSON met een goed inruilaanbod.

Offerte met inruilaanbod

Ervaar zelf de Hyundai TUCSON.

Ervaar zelf de TUCSON

Instructiefilms:

Voordat je een proefrit gaat maken wil je natuurlijk eerst weten dat de Hyundai Tucson eenvoudig te bedienen is. Met onderstaande films tonen we de gebruiksvriendelijkheid van de Hyundai Tucson.

Tanken en bijvullen vloeistoffen

Auto’s die lopen op benzine hebben een aantal vloeistoffen die met enige regelmaat gecontroleerd en – indien nodig – bijgevuld moeten worden: koelvloeistof, motorolie en ruitenwisservloeistof. Is het tijd om te tanken? Het pijltje naast het symbool van de benzinepomp laat zien aan welke zijde van de auto de tankdop zich bevindt.

Stoel, stuur en spiegels afstellen

In de TUCSON kan je prima zitten. Maar je moet de stoel natuurlijk wel even afstemmen op jouw lichaam, net als het afstellen van de spiegels. Maar hoe doe je dat? We zetten een aantal basishandelingen op een rijtje.

 

Het bedieningspaneel van de Hyundai TUCSON

De TUCSON staat bekend om hun gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening. De volledig digitale cockpit bestaat uit een 10,25-inch instrumentenpaneel en een 10,25-inch touchscreen voor het infotainmentsysteem. Alle knoppen voor navigatie, infotainment en airconditioning hoef je slechts lichtjes aan te raken.

De Hyundai TUCSON heeft een riante bagageruimte

De TUCSON is de ruimste SUV’s in zijn klasse. Er is veel beenruimte voor de passagiers achterin en ook de bagageruimte is riant. Met de hendels in de zijwanden van de bagageruimte wordt de achterbank snel en eenvoudig neergeklapt. Hierdoor wordt de bagageruimte heel riant. Ideaal als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.
 

Bluelink-app

Met de bluelink-app verbind je je smartphone met de Hyundai TUCSON. Daarmee activeer je diverse connectiviteitsdiensten, zoals op afstand bedienbare voertuigfuncties. In deze video laten we zien hoe het werkt.

Telefoon met infotainmentsysteem koppelen

Via het multimediadisplay in de Hyundai TUCSON kun je niet alleen de navigatie instellen, je kunt ook via Bluetooth je smartphone draadloos verbinden met de auto. Zo kun je muziek vanaf je telefoon afspelen via het infotainmentsysteem in de auto. In deze video leggen we je uit hoe je navigatie-, connectiviteits- en mediafuncties kunt bedienen zonder dat je je ogen van de weg hoeft te nemen.

Intelligent Cruise Control Systeem

DE Hyundai TUCSON is een van de veiligste auto’s ter wereld. Dat komt omdat ze zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen die de kans op een ongeluk helpen verminderen. In deze video leggen we de werking uit van de rijhulpsystemen Smart Cruise Control, Lane Following Assist en Lane Keeping Assist.

Rijhulpsystemen van de Hyundai TUCSON

Veiligheid staat voorop bij Hyundai. Om ongelukken te voorkomen is deze auto uitgerust met een aantal rijhulpsystemen die voortdurend de directe omgeving van de auto scannen en waarschuwen voor mogelijk gevaar. Zo attendeert het rijhulpsysteem jou bij het wisselen van rijstrook voor verkeer in de dode hoek.