fbpx

Hyundai Navigatie update

Wist u dat jaarlijks het wegennet met 15% kan veranderen? Kruisingen worden rotondes, er komen nieuwe stadswijken en wegen worden verlegd.

Dan is het wel zo handig dat uw navigatie systeem up-to-date blijft. De Hyundai Navigatie Update Service maakt dit mogelijk.

Wat houdt de update in?

Het navigatiesysteem in uw Hyundai maakt gebruikt van de route-informatie van Navteq. Eén van de grootste leveranciers van digitale kaarten voor gps-navigatie in auto’s. Elk jaar brengt Navteq speciaal voor de Hyundai modellen een update uit. Zo’n update bevat niet alleen gegevens van wijzigingen aan of uitbreidingen van het wegennet, ook de meest actuele route-informatie wordt ingevoerd. Daarbij gaat het om informatie over tankstations, restaurants, hotels, het Hyundai Erkend Reparateur-netwerk en andere zogenoemde points of interest (POI).

Voor auto’s die zijn geregistreerd na 1 juli 2012 en zijn voorzien van een LG/Hyundai navigatiesysteem biedt Hyundai van der Heijden 5 jaar lang de Hyundai Navigatie Update Service geheel gratis aan tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt en wordt steeds de laatste versie geïnstalleerd!! 
Hiermee bespaart u geld en garandeert Hyundai van der Heijden dus niet alleen een storingsvrije werking, maar ook een nauwkeurige routegeleiding.
Hierdoor bespaart u € 169,- per jaar!

Interesse?

Hyundai van der Heijden informeert u graag over de Navigatie Onderhoud-service.

Voordelen af-fabriek navigatiesysteem:

  • Gratis updates bij jaarlijks onderhoud
  • Route-informatie
  • Verkeersinformatie elke twee minuten bijgewerkt via TMC (Traffic Message Channel)
  • Verkeersinformatie beschikbaar in 23 landen met een dekking van 99,9 %
  • Weerbericht met wereldwijde dekking
  • Beschikt over 30 miljoen POI (point of interest = nuttige plaats) in 28 landen

HERE-navigatiekaart

De Hyundai-fabrieksnavigatiesystemen zijn standaard voorzien van een HERE-navigatiekaart. Deze bevat voortdurend nieuwe en gewijzigde wegen en dus extra nauwkeurige routes. Wel zo handig, want in een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15 procent veranderen! Eventuele onvolledigheden van kaartdata kun je via deze site melden.

Apple CarPlay

Met Apple CarPlay (en Android Auto-voorbereiding) kun je op een veilige manier onder meer bellen, navigeren en muziek luisteren. Bovendien ondersteunt het infotainmentsysteem.

Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

TomTom LIVE Services

Vraag in een handomdraai verkeersinformatie, het actuele weerbericht of laadpaallocaties op. Deze service is de eerste 7 jaar gratis (beschikbaar vanaf AVN 2.0-fabrieksnavigatiesysteem). Voor het gebruik ervan dient jouw smartphone als wifi-hotspot; dus je hebt geen extra simkaart of apart data-abonnement nodig in de auto.

Digital Audio Broadcasting

Digital Audio Broadcasting is radio via de digitale ether. Veel moderne Hyundai’s zijn uitgerust met infotainmentsystemen die zijn voorzien van een radio die geschikt is voor digitale uitzendingen. In Nederland wordt sinds 2013 ook via de ether uitgezonden met digital audio broadcasting.