fbpx

Occasions Oss

In het ruime aanbod aan occasions bij Hyundai van der Heijden in de buurt van Oss vindt u een uitstekende auto tegen een aantrekkelijke prijs. Ondanks de naam vindt u veel meer dan enkel auto’s van Hyundai. In ons uitgebreide assortiment occasions in onze garage vlakbij Oss vindt u onder andere auto’s van Citroën, Ford, Nissan en meer.

Bekijk het assortiment occasions online of kom langs in onze garage nabij Oss

Bent u nog aan het rondkijken en wilt u een duidelijk overzicht van ons aanbod occasions? Bekijk dan onze website. Hier vindt u een duidelijk overzicht van alle beschikbare occasions bij onze garage in de buurt van Oss. U filtert eenvoudig op bijvoorbeeld:

  • Merk
  • Transmissie
  • Bouwjaar
  • Kleur

Als u de filters heeft ingesteld blijven enkel de auto’s over die voldoen aan uw wensen. U bent uiteraard ook van harte welkom om ons aanbod occasions te bekijken in onze garage in de buurt van Oss. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over een specifieke occasion of wilt u graag het aanbod occasions komen bekijken bij ons Uden, vlakbij Oss? Bel dan naar 0413-264889. We plannen dan samen een afspraak in, zodat we ruim de tijd voor u nemen. Toch liever een nieuwe auto kopen? Ook dat is mogelijk in onze autogarage.