fbpx

Occasions Uden

Met een van de occasions van Hyundai van der Heijden rijdt u zorgeloos van Uden naar Gemert en ver daarbuiten. De auto’s die wij opnieuw verkopen worden namelijk eerst grondig gecontroleerd op verschillende onderdelen zodat u zeker weet dat u een auto in goede staat aanschaft. Naast Hyundai bieden we andere merken aan zoals Citroën, Kia, Ford en Nissan. Bekijk ons gehele aanbod aan occasions online of in onze showroom te Uden, nabij Gemert.

Een ruim assortiment aan occasions vindt u in Uden

Begrijpelijk dat u niet te lang op zoek wilt gaan naar een goede occasion. Daarom maakt u gebruik van onze online zoektool. Filter de zoekresultaten eenvoudig op bijvoorbeeld carrosserie, merk, brandstof, transmissie, bouwjaar, kilometerstand en motorinhoud. Enkel de occasions die aan uw wensen voldoen blijven over en bekijkt u in onze showroom te Uden, nabij Gemert. Wij nodigen u van harte uit voor een proefrit. Alleen dan komt u erachter of de auto écht is wat u zoekt.

Rijklare occasions

Wanneer u een occasion bij ons koopt, kunt u direct de weg op. Dit houdt in dat wij hebben gezorgd voor:

  • Onderhoudsbeurt volgens schema
  • Grondige poetsbeurt (binnen en buiten)
  • Teflon Waxoyl behandeling
  • Minimaal 1 jaar APK
  • Halfvolle tank

Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Klinkt goed? Wij zijn benieuwd naar uw keuze. U vindt onze showroom aan de Liessentstraat 2a in Uden. Hier bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom.

Hart voor het merk

Al meer dan 35 jaar hebben wij passie voor het merk Hyundai. En dat merkt u wanneer u de showroom binnenloopt. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Dankzij onze ruime ervaring en hart voor het merk, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Vragen over een van de occasions uit de omgeving van Gemert? Stel ze gerust door te bellen naar 0413-264889