fbpx

Welkom bij Hyundai van der Heijden

Al ruim 40 jaar zijn wij officieel Hyundai Dealer voor de Regio Uden, Veghel, Oss en omstreken. Een écht familiebedrijf. Wij hechten dan ook veel waarde aan begrippen als betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. In ons moderne bedrijf werkt een professioneel team met hart voor het merk én de klanten. Ons team biedt een compleet pakket van producten en diensten voor uw mobiliteit. Of het nu gaat om een personenauto of bedrijfsauto, een nieuwe auto of een occasion, onderhoud, schade, financiering of leasing, wij staan voor u klaar! Mocht u na het bezoeken van onze site een keer geheel vrijblijvend langs willen komen, u bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!

 

Een écht familiebedrijf

Ik ben met auto’s groot gebracht. Als kleine jongen hielp ik mijn vader al bij het sleutelen aan auto’s en motoren. Auto’s zijn mijn passie. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Inmiddels zijn we Hyundai dealer vanaf het eerste uur. En heb ik het merk Hyundai zien uitgroeien tot een volwaardig merk dat goed in de markt staat en goed met de huidige veranderingen meegaat. Ik heb alle modellen door de jaren heen voorbij zien komen zoals bijvoorbeeld van de Pony tot de Coupé, van de Atos tot de Lantra, van de Tucson tot de i20 en nu ook de nieuwste generatie van Hyundai: De Ioniq en de Kona.  Hierdoor hebben wij een ruime ervaring en veel technische kennis kunnen opbouwen in het merk Hyundai. Wij blijven ons bedrijf continue ontwikkelen en ons personeel bijscholen. Ik ben zelf van oorsprong 1e autotechnicus en laat mezelf graag bijscholen om up-to date te blijven van alle nieuwe en technische ontwikkelingen in de autobranche. We hebben een zeer moderne werkplaats en werken met goed getrainde Hyundai monteurs, en de allernieuwste apparatuur zodat wij uw auto in topconditie en u uitermate tevreden houden. Perfecte service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. De klant staat daarbij altijd centraal. Pas als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook! Ik ben geen stropdassenman, laat mij maar gewoon lekker meedraaien in de garage en op de werkvloer. Ik wil niet boven mijn personeel staan maar juist naast hen en sámen met het team goede service leveren aan de klant. Want tenslotte betaalt de klant onze boterham.  Doordat wij klein zijn kunnen wij alles goed overzien en zijn wij in staat om snel en adequate op uw wensen en behoeften in te spelen. We werken graag met korte lijnen en zijn erg flexibel. De kans dat u mij in het bedrijf op de werkvloer aantreft is dus vrij groot. Ik mag oprecht zeggen dat ik trots ben op het bedrijf en op het merk Hyundai. Hyundai is een mooi vooruitdenkend en strevend merk, er staan nog veel nieuwe ontwikkelingen op stapel. Het vertrouwen in het merk is groot want alle nieuwe modellen van Hyundai worden geleverd met zelfs 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking! Kom gerust eens binnen, u bent van harte welkom,  de koffie staat klaar.

Gegroet, Frankwin van der Heijden (eigenaar/directeur) 

Een écht familiebedrijf

Ik ben met auto’s groot gebracht. Als kleine jongen hielp ik mijn vader al bij het sleutelen aan auto’s en motoren. Auto’s zijn mijn passie. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Inmiddels zijn we Hyundai dealer vanaf het eerste uur. En heb ik het merk Hyundai zien uitgroeien tot een volwaardig merk dat goed in de markt staat en goed met de huidige veranderingen meegaat. Ik heb alle modellen voorbij zien komen van de Pony tot de Coupé, van de Atos tot de Lantra, De Tucson en de Santa Fe en nu van de Ioniq tot de Kona.  Hierdoor hebben wij een ruime ervaring en veel technische kennis kunnen opbouwen in het merk Hyundai. Wij blijven ons bedrijf continue ontwikkelen en ons personeel bijscholen. Ik ben zelf van oorsprong 1e autotechnicus en laat mezelf graag bijscholen om up-to date te blijven van alle nieuwe en technische ontwikkelingen in de autobranche. We hebben een zeer moderne werkplaats en werken met goed getrainde Hyundai monteurs, en de allernieuwste apparatuur zodat wij uw auto in topconditie en u uitermate tevreden houden. Perfecte service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. De klant staat daarbij altijd centraal. Pas als de klant tevreden is dan zijn wij dat ook! Ik ben geen stropdassenman, laat mij maar gewoon lekker meedraaien in de garage en op de werkvloer. Ik wil niet boven mijn personeel staan maar juist naast hen en sámen met het team goede service leveren aan de klant. Want tenslotte betaalt de klant onze boterham.  Doordat wij klein zijn kunnen wij alles goed overzien en zijn wij in staat om snel en adequate op uw wensen en behoeften in te spelen. We werken graag met korte lijnen en zijn erg flexibel. De kans dat u mij in het bedrijf op de werkvloer aantreft is dus vrij groot. Ik mag oprecht zeggen dat ik trots ben op het bedrijf en op het merk Hyundai. Hyundai is een mooi vooruitdenkend en strevend merk, er staan nog veel nieuwe ontwikkelingen op stapel. Het vertrouwen in het merk is groot want alle nieuwe modellen van Hyundai worden geleverd met zelfs 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking! Kom gerust eens binnen, u bent van harte welkom,  de koffie staat klaar.

Gegroet, Frankwin van der Heijden (eigenaar/directeur)