fbpx

Gratis Hyundai Mobiliteits Service

Bij autorijden draait alles om zo plezierig en veilig mogelijk van A naar B te reizen. Bij Hyundai zit dat wel goed. Hyundai pechhulp is een onderdeel van onze dienstverlening.  Maar wat als je onderweg te maken krijgt met pech, bijvoorbeeld een lekke band, of een lege accu als gevolg van een lampje dat is blijven branden? Dan is er gelukkig altijd nog Hyundai Mobiliteits Service. Daarmee ben je zo weer op weg.

Direct hulp nodig?

Staat u onderweg met pech? Bel het Hyundai-alarmnummer +31 (0)88 366 39 99 en leg de situatie uit aan Nederlandse hulpverleners. Dan wordt u, 24 uur per dag, 7 dagen per week, en waar dan ook in Europa zo snel mogelijk geholpen. Zij regelen vervolgens assistentie zodat je weer verder kunt. Tip: sla dit nummer op in je telefoon.

Voordelen Hyundai Mobiliteits Service:

  • Geen andere pechhulpverlener meer nodig
  • Hulp in binnen- en buitenland (Europa) en dus ook op je huisadres
  • Hulp bij een lekke band, een lege accu of verkeerd getankte brandstof
  • Altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Gratis vervangend vervoer
  • De dekking is op kenteken, dus iedereen in de auto wordt geholpen. Ook als het niet je eigen auto is.

Gratis pechhulp: zo werkt het

Met Hyundai Mobiliteits Service krijg je gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa (voorwaarde is dat je Hyundai volgens fabrieksvoorschrift wordt onderhouden bij de Hyundai-dealer). Is het probleem niet ter plekke te verhelpen, dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer gebracht. Indien nodig krijg je een vervangende auto aangeboden, zodat je je reis toch kunt vervolgen. Mocht (tijdig) repareren van je auto in het buitenland niet mogelijk zijn, dan wordt deze naar Nederland gerepatrieerd.

12 maanden gratis dekking

Vanaf de aflevering van je nieuwe auto heb je 12 maanden lang gratis dekking van de Hyundai Mobiliteits Service (IONIQ 5: 24 maanden). Elke keer dat je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door de Hyundai-dealer, wordt de gratis dekking weer met 12 maanden verlengd.

Algemene voorwaarden Hyundai Mobiliteits Service