fbpx

Reparatie en onderhoud in Uden

Voor auto onderhoud komt u naar ons autobedrijf in Uden. Periodiek onderhoud is van belang om uw auto in goede conditie te houden. Daarnaast is het belangrijk voor het behoud van de 5 jaar fabrieksgarantie, zonder onbeperkt aantal kilometers. Bent u op zoek naar een adres in Uden voor autoreparatie of voor een kleine of grote beurt voor uw auto? Dan moet u bij ons zijn!

Een kleine beurt als onderdeel van auto-onderhoud in Uden

In tegenstelling tot de APK is een kleine beurt niet verplicht. Ook verschilt het per auto wat er tijdens een kleine beurt vervangen of onderhouden wordt. Het is aan te raden om 1 x per jaar een kleine beurt in te plannen. De specificaties hiervan zijn ook weer afhankelijk van uw auto en zijn te vinden in het onderhoudsboekje.

Tijdens een kleine beurt worden circa 20 punten gecontroleerd, zoals bijvoorbeeld uw lampen, bandenspanning en ruitenwissers. Die punten worden specifiek voor uw auto voorgeschreven door de autofabrikant, net als het onderhoudsinterval. Voor nieuwere auto’s wordt onderhoud ook wel gepland op basis van uw rijgedrag. Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen, remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd als onderdeel van onze dienstverlening.

Klik op onderstaande button om direct een kleine beurt in te plannen bij onze werkplaats.

Een grote beurt voor uw auto bij onze werkplaats in Uden

De grote beurt is een forse uitbreiding op de kleine beurt waarbij uw auto op ruim tachtig cruciale punten wordt gecontroleerd in onze garage in Uden. Doordat er op ruim tachtig punten wordt gecontroleerd, filters en bougies worden vervangen en de olie wordt ververst, kunt u onaangename en dure verrassingen voorkomen.

Klik op onderstaande button om direct een grote beurt voor uw auto in te plannen bij onze werkplaats in Uden.

Onze vakbekwame monteurs staan voor u klaar

Wij beschikken over een goed ingerichte werkplaats in Uden waar vakbekwame monteurs werken die elke voorkomende autoreparatie uitvoeren en het auto onderhoud volgens fabrieksvoorschriften afwikkelen. 

Onderhoud van uw auto is van groot belang voor uw veiligheid en rijplezier. Door goed onderhoud kunt u bovendien besparen op grote reparaties.

Natuurlijk kan er ook iets kapot gaan aan uw auto wat u niet direct merkt. Door te kiezen voor auto onderhoud van onze garage in Uden, kunnen kleine problemen sneller en goedkoper verholpen worden. Hierdoor kan vaak erger worden voorkomen.

Bel ons voor uw een autoreparatie of auto onderhoud in Uden

Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren en wij zijn dan ook in staat om uw auto in perfecte conditie te brengen en te houden. Voor zowel auto onderhoud als een autoreparatie kunt u bij onze werkplaats in Uden terecht. Bel naar 0413-264889 voor meer informatie over onze garage nabij Heesch!