fbpx

Een tweedehands auto kopen in Uden

Voor een mooie tweedehands auto, bijvoorbeeld een Hyundai, gaat u naar ons autobedrijf in Uden. Wij beschikken over een ruim aanbod aan occasions. Al ruim 35 jaar zijn wij hét adres voor het vinden van uw droomauto. Groot of klein, een particuliere wagen of bedrijfswagen; alles is mogelijk! Wanneer komt u de occasions bekijken in onze showroom in Uden?

Vind uw tweedehands auto in onze showroom in Uden

Indien u graag een tweedehands Hyundai wilt aanschaffen, kom dan eens naar onze showroom in Uden. Wij verkopen enkel auto’s die grondig geïnspecteerd zijn. Als u online zoekt naar een mooie auto, biedt de occasionpagina op onze website u een duidelijk overzicht van het aanbod aan occasions dat wij hebben. Dankzij onze handige filters vindt u snel een auto die aan uw eisen voldoet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te filteren op:

  • Merk
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • Kleur
  • Prijs

Hoe meer voorkeuren u doorgeeft via de filter, hoe minder opties er overblijven. Op die manier wordt de keuze vergemakkelijkt. Hoewel de filter u al veel inzichten biedt, kunt u uiteraard ook naar onze showroom in Uden komen om de occasions van dichtbij te bekijken. De koffie staat voor u klaar.

Service staat centraal bij de nieuwe auto’s en occasions van onze garage in Uden

Bij ons autobedrijf in Uden kunt u zowel een nieuwe als tweedehands Hyundai kopen. Naast het feit dat wij een van de eerste Hyundai-dealers van Brabant zijn, staan wij ook bekend om onze uitgebreide dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Of uw auto nu een kleine of grote beurt nodig heeft, wij staan graag voor u klaar. Een ander voordeel van het kopen van een Hyundai bij ons is dat u gratis gebruikmaakt van de Hyundai pechhulp. Mocht u met autopech langs de weg komen te staan, dan wordt u netjes geholpen, waar dan ook in Europa.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over uw tweedehands Hyundai of over het auto onderhoud dat onze garage in Uden aanbiedt? Neem dan contact op met ons via 0413-264889. De medewerkers van ons autobedrijf in Uden vertellen u graag meer over de occasions die u in de regio Veghel kunt kopen.